Ero XD ja XDM Polymer Pistols XD vs XDM Polymer Pistols

XD ja XDM ovat polymeeri kehystetty puoliautomaattiset pistoolit myymien Springfield Armory mutta valmistetaan Kroatiassa. 'XD' tarkoittaa 'äärimmäinen velvollisuus', ja monet ase käyttäjät voivat osoittaa sen kestävyydestä. XDM on pohjimmiltaan haara XD linja, joka esittelee melko kourallinen parannuksia. XD ja XDM on omat variantteja erilaisilla ammuksia.

Yksi keskeinen parannus XDM malli on käytössä pidemmän ottelun arvosana tynnyri. Vaikka XDS on 3 tai 4 tuuman tynnyriä, XDMS on 3. 8 ja 4. 5 tuuman tynnyriä. Poikkeuksena tästä on XD Tactical joka on 5 tuuman tynnyri. Mitä pidempi piippu, sitä tarkempi pistooli pitäisi olla, koska se antaa luoti enemmän rifling aikaa ja siitä muodostuu parempi lentoradan.

Toinen merkittävä ero XD ja XDM pistoolit on kierrosten määrä, jotka mahtuvat aikakauslehti. Tältä osin XDM pistoolit voittaa XD, koska se voi olla enemmän kierroksia per lehti. Todellinen ero vaihtelee pistooli varianttien mutta voi vaihdella tahansa kahdesta neljään luotia enemmän. On syytä huomata, kuitenkin, että myynti XDM on laitonta Kaliforniassa. Tärkein syy tähän ei ole ase vaan Kalifornian laki, joka kieltää pistoolit saamasta yli kymmenen kierrosta per lehti. Koska tietyt XD pistoolit ovat saatavilla lehtiä, joiden kapasiteetti on kymmenen luoteja, ne ovat siis laillista myydä Kaliforniassa. Se 'on vain ajan kysymys, vaikka ennen Springfield julkaisee lehtiä, jotka täyttävät kymmenen kierroksen sääntö.

Mukava touch XDM linja on lisätty muutettavissa takaisin hihnat pari jo mukana. Back hihnat areena 't todella tärkeää tai jopa tarvitaan pistooli toimii, se vain lisää lohtua kun pidetään kädessä. Vaihdettavat takaisin hihnat antavat käyttäjälle valintoja ja kyky korvata sen, kun se on kulunut.Viimeinen ero XD ja XDM pistoolit on hinta, sillä XDM on pricier verrattuna XD. Kuitenkin monet ihmiset ovat sanoneet, että XDM on sen arvoista, koska parannukset ja muita kohteita (eli nopeus kuormaimen ja paljon enemmän) enemmän kuin kompensoi hintaa.

Yhteenveto:

1. XDM on haara XD polymeerin pistoolit.
2. XDM on pidempi ja paremmin tynnyri kuin XD.
3. XDM tyypillisesti omistaa enemmän kierroksia kuin XD.
4. XDM on tällä hetkellä laitonta Kaliforniassa taas XD isn 't.
5. XDM on muutettavissa takaisin hihnat taas XD doesnt 't.