Ero Aikido ja AikijutsuAikido vs Aikijutsu

Aikido ja Aikijutsu ovat kamppailulaji muotoja Japani. Vaikka molemmat ovat suosittuja kamppailulaji muotoja, Aikido on suositumpi kuin Aikijutsu. Molemmat taidemuodot ovat samanlaisia ​​taistelutekniikoita mutta tämä ei tarkoita, että ne ovat samat.

Tunnetaan Japani heitto taidetta, Aikido perustuu pääosin tekniikan avulla vastustajat 'painon itseään vastaan. Toisaalta Aikijutsu on kamppailulaji muodossa, joka sisältää heittää taidetta aikidon yhdessä muiden tekniikoiden kuten painiskelevat, heitto ja silmiinpistävää.

Puhuttaessa iskee, Aikido käyttää vain hyvin harvat verrattuna Aikijutsu. Verrattaessa tyylejä, Aikido on pehmeämpi tyyli taas Aikijutsu on kovempi tyyli. Vaikka Aikido on puolustava luonne, Aikijutsu on torjua luonteeltaan. Aikijutsu oli ennemminkin suunniteltu aikana sisällissotia Japanissa ja tarkoitus tappaa tai lamauttaa vastustaja.

Aikido miehekäs keskittyy enemmän vastarintaa tekniikkaa verrattuna Aikijutsu. Toisaalta on Aikijutsu, se ei ole hyökkäävä tekniikka, joka on ylä- ja kuin puolustuksen tekniikkaa. Toisin Aikido, Aikijutsu taistelijat käyttää enemmän valtaa hyökätä ja pitämällä vastustaja.

Morihei Uyeshiba hyvitetään suunnittelussa taidemuoto Aikido. Aikijutsu muodostettiin Aikido. Kesti yli kaksi vuosikymmentä varten muutosta aikidoa Aikijutsu. Aikana siirtymistä, kamppailulaji muodossa oli toukokuussa nimiä kuten Daitoryu aikijujutsua, Uyeshiba ryu, Tenshin-ryu aikijujutsua, aiki budo Takemuso aiki budo ja lopulta aikido. Se oli Prince Teijun joka loi perustan taidemuoto Aikijutsu aikana yhdeksännellä vuosisadalla. Vaikka taidemuoto oli periytynyt monien sukupolvien ajan, se oli 1180 's että taidemuoto kehitetty erilaisia ​​kehittyneitä tekniikoita.

Yhteenveto1. Aikido perustuu pääosin tekniikan avulla vastustajat 'painon itseään vastaan. Toisaalta Aikijutsu on kamppailulaji muodossa, joka sisältää heittää taidetta aikidon yhdessä muiden tekniikoiden kuten painiskelevat, heitto ja silmiinpistävää.

2. Aikido on pehmeämpi tyyli taas Aikijutsu on kovempi tyyli. Vaikka Aikido on puolustava luonne, Aikijutsu on torjua luonteeltaan.

3. Aikido miehekäs keskittyy enemmän vastarintaa tekniikkaa verrattuna Aikijutsu. Toisaalta on Aikijutsu, se ei ole hyökkäävä tekniikka, joka on ylä- ja kuin puolustuksen tekniikkaa.

4. Toisin Aikido, Aikijutsu taistelijat käyttää enemmän valtaa hyökätä ja pitämällä vastustaja.