Ero Moksha ja Bikram YogaMoksha vs Bikram Yoga

'Jooga' on sanskritin sana, joka tarkoittaa fyysisen, henkisen ja hengellisen tavasta johtaa kurinalaista elämää. Käsitteet jooga peräisin Intiasta. Monia erilaisia ​​jooga on kehitetty nykymaailmassa. Moksha ja Bikram jooga ovat kaksi suosituinta joogaan keskuudessa erilaisia ​​jooga.

Bikram Yoga
Bikram jooga perusti Bikram Choudhary, intialainen joka syntyi vuonna 1946. Se on suosittu joogalaji jossa huone lämmitetään 104-1050 F. ei paeta lämpöä, ja joogien pitää sopeutua lämpötilat. Tyyli ohje Bikram joogatunteja on vähän vaativa. Tilaisuuksia käsikirjoittanut, ja ohjaaja seuraa sitä täydellisyyttä. Ohjaaja jatkuvasti ilmoittaa aiheuttaa. Tämä tapahtuu niin, että osallistujat keskittyvät ja keskittyy edelleen koko istunnon aikana.

Bikram jooga on monimutkainen 26 asennot Hathajooga. Luokan alkaa pranayama tai seisoo syvä hengitys seuraavat 24 muut asennot ja päättyy kapalbhati in Vajrasana tai puhaltavan Firm Pose. Nämä 26 asennot toistetaan kahdesti kiinteä 90 minuutin luokkaa. Bikram jooga kutsuu sen istuntoa 'kidutuskammioita.'

Tämäntyyppinen jooga keskittyy saavuttaa täydellisyyttä aiheuttaa. Opettajia Bikram jooga on motto, jossa lukee '99% oikea = 100% väärässä.'

Moksha Yoga
Moksha jooga on myös toinen hyvin suosittu jooga perustama Ted Grand ja Jessica Robertson vuonna 2004 Torontossa. Tämä virta jooga etenee sanoman yhteiskunnallisen tietoisuuden. Vuonna Moksha jooga, lämpötila huone on hieman pienempi. Tässä huoneessa on lämmitetty noin 950 F. Syy kuumentaa huone voi olla, että lämpö rentouttaa lihaksia ja niveliä mikä tekee venyy ja liikkeet tehokkaampaa.Ilmapiiri luokan mokša jooga on erilainen kuin Bikram jooga. Tämäntyyppisessä jooga, istunnot ovat rauhallisia ja koostuu. Puhe ohjaaja on lempeä ja vähemmän vaativa. Luokkaa ei ole käsikirjoittanut ja on suurempi vaihtelu.

Moksha jooga on 40 aiheuttaa muutamia vaihtoehtoja Astangajoogassa, karma, vinyasa, hiljainen moksha jne Jokainen istunto alkaa ja päättyy joogatunnille. Tyypillinen istunto on 90 minuuttia kestoltaan taas lyhyemmät versiot ovat myös saatavilla.

Yhteenveto:

1. Bikram jooga on 26 asennot taas mokša jooga on 40 asennot.
2. Bikram jooga alkaa Pranayama samalla mokša jooga alkaa joogatunnille.
3. luokka Bikram jooga on asetettu 90 minuutin ajan samalla kun mokša jooga on luokkaa vaihtelee 60 minuutista 90 minuuttia riippuen tasosta.
4. Tyypillinen Bikram Joogatunnin on kuumempi kuin mokša joogatunti.
5. Bikram Joogatunnin on käsikirjoittanut kun mokša Joogatunnin on vähän lieviä.