Ero teräs ja alumiini PyörätSteel vs Alumiini Pyörät

Ihmiset usein sekaannusta ostaessaan polkupyörää. He saattavat ajatella kahdesti siitä mennä terästä tai alumiinia, jotka ovat yleisimpiä materiaaleja valmistamiseen käytetty polkupyörää. No, alumiinia ja terästä polkupyöriä on omat ominaisuudet ja ominaisuuksia.

Kun puhutaan vahvuus kaksi pyörää, teräs on vahvempi kuin alumiini. Toinen ero, joka voidaan nähdä kahden pyörää on, että alumiini pyörät ovat kevyempiä kuin teräksestä polkupyörää. Kun pyörät ovat kevyempiä, ne tuottavat enemmän nopeutta, mikä tarkoittaa, että alumiini pyörät ovat nopeampia kuin teräs pyörät.

Yksi voisi olla jäykkä tunne ajon alumiini polkupyörää. Nämä alumiini pyörät ovat pehmeämpiä ja ne tulevat vähemmän vedossa ja puristuksessa.

Verrattaessa putkia käytetään kaksi pyörää, vahva ja suurempia putkia käytetään alumiini polkupyörää verrattuna teräksen polkupyörää. Alumiini pyörissä on vahva putket, ja ne taipuvat enemmän kuin teräs polkupyörää.

Kun puhutaan eliniän kaksi pyörää, teräs pyörissä on enemmän väsymisikään kuin alumiini polkupyörää. No, vaikka teräs pyörissä on pidempi, ne vaativat enemmän huoltoa kuin alumiini polkupyörää. Teräs pyörät on puhdistettava säännöllisesti ruostumisen estämiseksi. Päinvastoin, alumiini polkupyörät ovat erittäin helppo ylläpitää.Toinen ero, joka voidaan nähdä, että kun terästä polkupyöriä epäonnistuvat, he taipua. Toisaalta, kun alumiini polkupyörää epäonnistuvat, he halki ja hajota. No, alumiini pyörät ovat myös vaikeampi korjata verrattuna teräksen polkupyörää.

Nyt kun puhutaan hinta, alumiini pyörät maksaa enemmän kuin teräs polkupyörää.

Yhteenveto:

1. Teräs pyörät ovat vahvempia kuin alumiini polkupyörää.
2. Alumiini pyörät ovat kevyempiä kuin teräksestä polkupyörää.
3. Alumiini pyörät tarjoavat enemmän nopeutta kuin teräs pyörät.
4. Vahvempi ja suurempia putkia käytetään alumiini polkupyörää teräkseen verrattuna polkupyörää.
5. Steel pyörissä on enemmän väsymisikään kuin alumiini polkupyörää.
6. Kun teräs pyörät epäonnistuvat, he taipua. Toisaalta, kun alumiini pyörät epäonnistuvat ne halkeilla ja hajota.