Ero Aikido ja JudoAikido vs Judo

Paljon opiskelijat, jotka vievät taistelulajit luokat vain tietää muutamia tyylejä. Useimmat niistä on taipumus ajatella Taekwondo, Hapkido, Kung fu ja Karate. Todellisuudessa on satoja taistelulajit ja vain harvat niistä opetetaan kuntosaleja tai dojos.

Aikido ja Judo ovat muita kamppailulajeja, jotka liittyvät yleensä Japanissa. Vaikka se on melko vaikea tehdä suoraa vertailua kahden, jonkin verran vaihtelua strategiaa tai taktiikkaa tehdä kaikki yksilöitä.

Morihei Ueshiba kehitti Aikido perustuu hänen filosofian, uskonnon ja martial tutkimuksissa. Tämäntyyppinen taidetta käännetään usein 'Way of harmoninen henki' tai 'Way of yhdistävä (kanssa) elinvoimaa.' Alunperin päätavoitteena tämä tekniikka on luoda taidetta suojella harjoittajat vastustajia kun tekee vähän vahinkoa heidän hyökkääjät mahdollisimman paljon.

Tällainen kamppailulaji suoritetaan yhdistämällä liike vastustaja ja kohdistamalla voima sen sijaan vastustaa sitä. Tämä tekniikka vaatii vain vähän fyysistä voimaa, koska vain kääntämällä ja syöttämällä liikkeitä käytetään.

Aikido on luokiteltu yhdeksi vahvimmista taistelulajien ja se on erittäin suositeltavaa ihmisille, jotka haluavat oppia itsepuolustusta. Tämä kamppailulaji on ensisijaisesti keskittynyt puolustamaan itseään vastustajia aiheuttaen samalla muutaman vammoja kuin mahdollista.

Kamppailulaji konsepti Aikido perustuu filosofia kannustaa itsepuolustukseksi pienellä vaivalla vain ja vähemmän liikuntaa tarvitaan. Monet vanhemmat ilmoittautua lapsensa eri taistelulajien luokat, jotka opettavat Aikido koska sen käsite. Lisäksi oppimisen aikidon tekniikoita voidaan helposti oppia ja suorittaa kuka tahansa, riippumatta yksi 'vahvuus, ketteryys tai kokoa.

Aikido on nyt opetetaan eri tyylejä, laajempia valikoimia painottaen ja tulkinta. Nämä uudet tyylit samaa tekniikkaa jotka conceptualized Ueshiba ja useimmat niistä olivat huolissaan siitä hyvinvoinnista vastustajan.

Judo on japanilainen torjumiseksi urheilussa ja kamppailulaji, joka luotiin tohtori Kano Jigoro vuonna 1882. Sen kilpailuelementti tekee siitä ainutlaatuisen. Harjoittaja tarvitsee heittää vastustajat maahan, ne ajokieltoon, kuristaa tai kuristin niitä, tai alistaa hyökkääjät käyttämällä painiskelevat liikkumavaraa. Silmiinpistävää vastustajat avulla aseiden, kädet ja jalat opetetaan Judo luokissa. Judo opetetaan käyttämällä yleisesti hyväksyttyjä standardeja, jotka käyttävät kaikki opettajat, jotka opettavat tällaista kamppailulaji.

Judo sisältää erilaisia ​​tekniikoita liikkuvan, falling, heitto, yhteinen-lukitus ja silmiinpistävää. Tämä kamppailulaji ensisijaisesti keskittyy heittää vastustajia. Heittää jaetaan kahteen ryhmään: pysyvän tekniikoita ja uhrauksia tekniikoita. Pysyvä tekniikat koostuvat liikkeitä, jotka hyödyntävät s jalat, jalat ja lonkat. Samaan aikaan, uhri tekniikat ovat tyylejä, jotka vaativat heittäjän pudota hänen takana tai sivulla.Mitä liikuntaa ja kunto, Judo on täysin päinvastainen Aikido. Ihmiset voivat hyödyntää tätä tekniikkaa rakentaa kestävyyttä ja lujuutta. Verrattuna Aikido, Judo on intuitiivinen ja se keskittyy ensisijaisesti heitto käyttämällä vastustaja 's vauhtia ja koko häntä vastaan.

Yhteenveto:

1. Sekä Judo ja Aikido peräisin Japanista.

2. Aikido on eräänlaista kamppailulaji alun perin aikoo puolustautua vastustajilta kun tekee vähän haittaa niitä.

3. Judo on kamppailulaji, joka tarvitsee fyysistä voimaa, jotta heittää vastustajat kasvatetusta ja liikkumattomaksi niitä.

4. Eri Aikido tyylit ovat nyt saatavilla, mutta samaa käytettyjä käsitteitä Morihei Ueshiba.

5. Aikido voidaan suorittaa kuka tahansa, koska sen ei 't vaadi liikaa fyysistä voimaa.