Ero Longboard ja SkateboardUlkopuolelta, longboard ja rullalauta näyttää samaa. Mutta kaksi urheilu on eroavaisuudet että satunnaiselle katsojalle ehkä huomaa. Kuitenkin, jos olet ajatellut päästä hallituksen urheilua tai temppuja tai ajatella tarvitset ympäristöystävällinen ratsastus aluksella, se auttaa ymmärtämään eroja Mäkirullalauta ja rullalauta.

Tämä artikkeli esittelee sinulle tärkeimmät erot kahden emolevymalleihin.

Mutta ensin 's saada vähän taustaa siitä, miten maitse laudat syntyi.

Skateboarding, koska kaksi lennolle urheilu löyhästi kutsutaan, alkoi vuonna 1940 ja 1950 seurauksena surffaajien 'etsii vaihtoehtona aallokko niihin tilanteisiin, kun valtamerten olivat vielä vähäisiä aaltoja. Kokeilu johti lisäämällä rullaluistelevat pyörät. Tämä auttoi jäljitellä jännitystä aallokko maalla. siitä lähtien rullalauta muuttui eri tapoja sovittaa erilaisia ​​sovelluksia. Täten urheilu- laudat olivat erikoistuneet osaksi rullalautailu ja longboarding.

Erot longboarding ja rullalautailu

Alla on kuusi Tärkeimmät erot longboard ja rullalauta:

Sillan koko;

Rengaskoko;

Akseliväli Size;

Sovellukset;

Nopeus; ja

Maasto Soveltuvuus.

Sillan koko

Deck koko on ilmeisin ero longboardeja ja rullalaudat kanssa longboard on sekä pidempi ja leveämpi kuin rullalauta.

Longboards

Vaikka ei ole tarkkaa vakiopituus, Longboards yleensä vaihtelevat 33 tuumaa (84 cm) ja 59 tuumaa (150 cm). Heidän leveydet vaihtelevat 9 tuumaa (22. 8 cm) ja 10 tuumaa (25 4 cm).

Rullalauta

Skateboards vaihtelevat tavallisesti 28 tuumaa (71 cm) ja 33 tuumaa (84 cm) pitkä ja välillä 7 tuumaa (noin 18 cm) ja 10,5 tuumaa (27 cm) leveä.Vaikka kello silmäyksellä, longboardeja ja rullalaudat näyttää muodoltaan samankaltaisia, tosiasia on, että molemmat tulevat eri muotoja, jotka soveltuvat tiettyyn käyttöön ne on tarkoitettu.

Rengaskoon

Pyörien rullalauta ovat suhteellisen pienempiä ja kapeampia kuin ne on longboard. Nämä pyörän kokoerot auttaa sopivat kahdenlaisia ​​laudat niiden sovelluksia. Suurempi pyörät on longboard auttaa longboarder matkustaa nopeammin, kun taas pienemmät pyörät rullalauta avullamme rullalautailija säilyttää tasapaino alentamalla painopistettä. Lisäksi koko, longboard pyörät ovat pehmeämpiä, joten longboard mukavampaa ajaa pidemmillä matkoilla.

Longboard rengaskoot vaihtelevat 2. 6 tuumaa (6. 5 cm) ja 4. 2 tuumaa (10,7 cm).

Sen sijaan, rullalautailu pyörän koot vaihtelevat välillä 1. 9 tuumaa (4. 8 cm) ja 2 1 tuumaa (5. 4 cm). Vaihtelu rengaskoot käytetään räätälöintiä skateboard sen käytännön soveltamista. Rullalauta pyörät ovat myös jäykempi kuin Mäkirullalauta pyörät. Tämä mahdollistaa skateboard manipuloida pienemmissä tiloissa nopeammin.

Akseliväli

Longboards on pidempi akseliväli kuin rullalaudat. Tämä koskee lähinnä levykoko. Mitä pidempi akseliväli on longboard tarjoaa paremman tuen kuin olisi lyhyempi akseliväli varten samankokoisia aluksella.

Sovellukset

Vaikka Mäkirullalauta käytetään joko työmatkojen tai high-risteilynopeutta, skateboard käytetään suorituskykyä eri temppuja. Nämä sovellukset määrittää yleinen mitat erityisiä hallituksen jopa kunkin aluksella luokkaan.

Nopeus

Kaiken Longboards saavuttaa suurempia nopeuksia kuin rullalaudat. Tämä ero voidaan selittää niiden suunnitteluun.

Yleinen mitat longboard mahdollistavat saavuttamista enemmän vakautta suurella nopeudella, vaikka hallitus on suhteellisesti suurempi maanpinnan yläpuolella, koska suuremmat pyörät kuin rullalauta. Tämä edelleen selittää yleistä isompi kokoinen levyt pidempään akseliväliä.

Sitä vastoin rullalauta on tarkoitus saavuttaa alemman painopisteen ja helpottaa laitteen nopeaa ohjattavuutta.

Maasto Soveltuvuus

Vaikka longboarding ja rullalautailu voidaan suorittaa yleensä samankaltaisia ​​maastoissa, rullalautailu, jonka suunnittelu aluksella, on rajoitettu jopa maastoissa kuin longboarding. Suurempi ja pehmeämpi pyörien longboard mahdollistavat longboarder ajaa pitkiä matkoja ja suuremmilla nopeuksilla suhteellisen mukavasti verrattuna rullalaudat.