Ero Smallmouth ja Largemouth BassSmallmouth vs Largemouth Bass

Kalastajat kaikkialla mielellään huomauttaa mitä erottaa smallmouth ja largemouth basso. Vaikka voidaan päätellä nimen, että kaksi lajia ero on 'suussa' on oikeastaan ​​enemmän näkyviä ominaisuuksia, jotka määrittävät toisistaan.

Ensinnäkin, smallmouth ja largemouth basso areena 'edes löytyy samasta maantieteellisestä sijainnista. Tämä siksi, että smallmouth suosii laaja-aukiot, kun largemouth suosii vesistöjen logit ja rikkaruohot. Smallmouth pitää vetensä selkeä ja nopea vain sora alaosassa kun largemouth viihtyvät jotain enemmän sotkua ja vähemmän virtaa. Lämpötila on myös iso tekijä, koska smallmouth todella haluaa elää kylmempi vesillä.

Kuten voidaan varmistaa smallmouth ja largemouth basso kuuluvat samaan perheeseen, erityisesti aurinkoahven ryhmä. Fyysisesti onkijat huomaavat, että kokemuksen, se on helppo paikantaa largemouth basso alkaen smallmouth. Pohjimmiltaan, ylempi leuka largemouth ulottuu silmän, joten nimi. Toisaalta, smallmouth esittelee pienempi leuka linjat ylittämättä silmään kohta. Largemouth kasvaa myös muutaman kilon painavampi 12 kiloa, kun smallmouth ennätys on noin 7 kiloa.

Värit ja merkinnät vaihtelevat välillä kanssa largemouth ottaa pieni radat vaakasuoraan sen elin. Smallmouth, toisaalta, on pystyviivat ylhäältä pohjaan sen ruumiinrakenne. Molemmat ovat vihertävä näköisiä vaikka smallmouth voi tulla myös ruskehtava väri, joka selittää sen lempinimi 'pronssi takaisin.'

Catching nämä kaksi kalalajit myös työllistää hyvin erilaisia ​​strategioita kuin mitä tahansa kokenut kalastaja voisi kertoa. Largemouth yleensä Ventures päällä osa vedestä, joka tarkoittaa, että ne ovat houkutelleet top-vesi syötti. Smallmouth ovat toistensa vastakohtia, sillä ne haluavat pysyä syviin vesiin; siis vain puree vieheet alapuolella vedessä. Kun kiinni, sinä 'll löytää että pienemmät kalat C smallmouth C voisi sietää niin paljon taistelua kuin mahdollista, yleensä tehokasta akrobatiaa ilmassa, jotta voidaan päästää irti syötti. Largemouth basso vain hyppää kerran ja sitten yrittää uida syvissä vesissä.

Innokkaille onkijat, largemouth voi olla melko helppo havaita, koska ne löytyvät lähes missä tahansa milloin tahansa kausi C paitsi jos se 'on liian kylmä, tietenkin. Heidän suosikki eläviä syöttejä sisältää lierot, sirkat, ja minnows. Kuten edellä, he 'eivät ole erityisen nirso siitä, milloin syödä, mutta aikaisin aamulla olisi paras aika houkutella heille ruokaa, koska se on niiden ruokinta-aika. Tietenkin, keinotekoiset syötit myös työstää largemouth vaikka hyvä kalastaja tietäisi kun paras aika käyttää erilaisia ​​vieheitä on.

Voidaan sanoa, että smallmouth ovat sosiaalisia eläimiä, kun ne kulkevat ryhmissä yleensä ne, jotka ovat samankokoisia kuin ne ovat. Largemouth haluaa uida yksin.

Yhteenveto:1. Largemouth ovat niiden yläleuan joka ulottuu silmän mutta smallmouth doesnt 't.

2. largemouth on tyypillisesti kooltaan suurempi 12 kiloa verrattuna 7 kiloa smallmouth.

3. largemouth tulee vaakasuoraan käynnissä raidat kun smallmouth on pystysuoria raitoja.

4. largemouth mieluummin vedet täynnä kiviä, rikkaruohot, lokit ja muut piilopaikkoja kun smallmouth viihtyy kirkas vesi, jossa on paljon tilaa uinti.

5. Top-vesi syötit ovat parhaita largemouth taas smallmouth olisi todennäköisesti mennä alle-veden vieheitä.

6. smallmouth asettava enemmän taistelua, kun syöteillä.