Ero Pokemon Red ja Pokemon BluePokemon Red vs Pokemon Blue

Videopelit ovat erittäin suosittuja viimeisen viidentoista vuoden aikana. Useimmat syntyvät Japani ohjelmoijat, ja kaksi johtavaa videopelien vapautuu Nintendo; Mario ja Pokemon sarjan videopelit.

Pokemon on supistuminen Japani brändin Pocket Monsters ja viittaa Nintendo roolipeli (RPG) joka on luonut Satoshi Tajiri. Se julkaistiin ensimmäisen pelin Game Boy mutta on nyt tullut maailman 'toiseksi menestynein perustuva peli franchising.

Videopeli sisältää nimeämiseen pelaajia Pokemon kouluttajia ja annetaan kolme Pokemon harjoitella tavoitteena kilpailevat muiden Pokemon ja Pokemon kouluttajia tullakseen Pokemon Master.

Se on sarja, joka vapauttaa pelejä pareittain jokaisen peli sisältää pieniä eroja. Parannettu remake alkuperäisen pelin julkaisun jälkeen muutaman vuoden kuluttua sen alkuperäisen julkaisun. Se alkoi vapauttaa Pocket Monsters Punainen ja vihreä vuonna 1996 Japanissa.

Parannettu remake jälkeen tehtiin, Pokemon punainen ja sininen. Pokemon Red on ensimmäinen sarjassa Pokemon pelejä. Se on ominaista sen punaisen sävyn, ja peli alkaa Lavan kaupunki, jossa pelaaja täyttää professori Oak joka tarjoaa pelaajalle kolme käynnistin Pokemon.Tämä on myös, miten peli alkaa Pokemon Blue; ero on siinä merkkiä. Vuonna Pokemon Blue on vaikea saada kiinni Pokemon joten pelaaja on kaupan pelaajia Pokemon Red. Jotkut Pokemon kehittyä ja tullut voimakkaampia ainoastaan ​​kaupankäynnin.

Grafiikka ja äänet Pokemon Blue ovat kehittyneempiä kuin Pokemon Red koska se on samanlainen kuin animaatiosarja. Se esittelee kaikki antennin tavalla. Pokemon Red on helpommin uusille pelaajille, vaikka, ja se on eniten perus juoni paremman kehysnopeus.

Vaikka Pokemon Red on punainen värisävy, Pokemon Blue on sininen värisävy, luonnollisesti. Pokemon Blue on hyvin täyttävä torjua ja etsintä peli kuvio. Se tarjoaa paikkoja, rakennuksia ja maisemia, jotka ovat eri kokoisia ja kuvioita.

Yhteenveto:

1. Pokemon Red on ensimmäinen Pokemon peli sarja, kun Pokemon Blue on parannettu filmatisointi Pokemon Green.
2. Pokemon Red on punainen värisävy taas Pokemon Blue on sininen.
3. Molemmat pelit alkavat samaan paikkaan kokoontuneiden samat merkit, ja valitsemalla kolme käynnistin Pokemon. 4. Kuitenkin Pokemon Blue on vaikea saada kiinni Pokemon joten ne täytyy pitää kaupan pelaajat Pokemon Red.
5. Pokemon Blue muistuttaa enemmän animaatiosarja, joka voidaan nähdä televisiossa, kun Pokemon Red ei ole.
6. Pokemon Blue on kehittyneempiä grafiikka että ominaisuus päältä nähtynä pelin 's merkkiä, kun taas Pokemon Red on parempi kuvataajuus.