Ero AKT ja S \u0026 amp; WAKT vs. S \u0026 amp; W

Jos olet ajatellut ostaa hyödyllinen ase itsepuolustukseen tarkoitettuja, se voi olla varsin tuskallinen tehtävä saada aikaan sopiva päätös varsinkin jos et ole koskaan ostanut tuotteen tällaista. On välttämätöntä lukea kaikki mahdolliset resurssit net koskien ominaisuuksia kunkin aseen niin, että voit päätyä tekemään kannattava investointi, joka on sopusoinnussa sinun tarpeisiin. Yksi pitäisi tietää eroista .45 ACP ja S \u0026 amp; W tällaisessa tapauksessa. On selvä oleva ero näiden pistooli malleja, jotka voivat tehdä suuren eron elämän ja kuoleman tilanteen. Joten, sinun täytyy valita huolellisesti pitäen mielessä sellaista tilanteissa ja olosuhteissa olet alttiina. Se riippuu myös siitä, onko sinun nämä aseet työtehtäviä tai vain puolustustarkoitukseen kotona.

Smith ja Wesson pistoolit kuuluvat arvostetuin pistooli yritys Yhdysvalloissa. Tämä yritys on toiminut noin kaksi vuosikymmentä jo. Kuitenkin .45 ACP pistooli on myös melko vanha malli ja nämä pistoolit ovat varsin suosittuja enemmistö väestöstä, koska ne ovat osoittautuneet miehiään, aikaa ja jälleen yli span muutaman sukupolven. Tämä pistooli tuotiin markkinoille myyntiin noin sata vuotta sitten tehden siitä entistä luotettu malli kaksi.

S \u0026 amp; W eroaa AKT merkittävästi koon ja mittauksia. S \u0026 amp; W on varsin pienikokoinen verrattuna on 0,45 ACP joka on suhteellisesti suurempi ja painavampi. Halkaisija luodit, jotka menevät S \u0026 amp; W pistooli on pienempi kuin luodit, joita käytetään AKT pistooli. Tämä pisteen ero on huomattava se, että tekee paljon ihmiset valitsevat AKT. Luodit alkaen S \u0026 amp; W kuitenkin kulkevat nopeammin nopeudet kuin ne, jotka jättävät AKT ja tässä vaiheessa ei pidä jättää huomiotta, kun lopullisen päätöksen tekemistä.

Yhteenveto:

1) On entistä verran rekyylin havaitaan S \u0026 amp; W kuin AKT pistooli. Rekyyli AKT ei ole niin äkillinen ja vastustamaton kuin S \u0026 amp; W.2) S \u0026 amp; W pistoolit ovat edullisia ne, jotka haluavat välttää havaitsemiseen aseensa koska nämä pistoolit ovat pienempiä ja voidaan tallentaa helposti jopa matkoilla. AKT pistooli on melko suuri ja helposti nähtävissä.

3) luodit, jotka menevät AKT ovat suurempia kuin ne, jotka menevät S \u0026 amp; W.

4) AKT on ollut olemassa paljon kauemmin kuin S \u0026 amp; W pistooli.