Ero LEGO ja Mega BlocksLEGO vs Mega Blocks

Kun maailma rakentamisen leluja, sekä Lego ja Mega Lohkot ovat tuttuja nimiä ei vain lasten vaan vanhemmat sekä.

Lego ja Mega Lohkot kaksi riviä rakenne-tyyppinen leluja. Molemmat tuotenimiä lelujen työllistää suorakulmainen muovi lohkojen luoda teeman asetettu, itsenäinen lukuja, ja muut soveltuvat lukuja. Jokainen suorakulmainen lohko on 8-peg / stud muotoilu jopa tiloissa. Alaosassa lohko on sama määrä reikiä, jotta yhden korttelin yhdistää ja lukitus toisiinsa. Lohkot voidaan koota ja liittää monella tavalla ja erilaisia ​​rakennettu esineitä voidaan tehdä.

Sen lisäksi rakentaminen lohkot, sekä Lego ja Mega Blocks käsitellä myös muita muotoja, kuten minifiguuria, asettaa teemoja ja malleja.

Lego on rakennettu ja tuotetaan Lego Group. Yritys on yksityinen yritys ja se perustuu Tanskassa. Yhtiö on perustanut tuote Lego keksinnöstä Ole Kirk Christiansen. LEGO Group on ensimmäinen yritys, joka tuotti muovi rakennuksen leluja. Lego oli ensimmäinen rakentaminen lelun historiaa ja yksi tunnustettu lelu tuotemerkkejä maailmassa. Sen lisäksi, että lelut, Legos katsotaan nyt myös keräily. Lego myös viljellään oman alakulttuurin ja seuraava. On Lego elokuvia, pelejä, videopelit, kilpailuja, ja teemapuistoja. Lego aficionados myös ylläpitää monia aktiivisia verkkoyhteisöissä.

Verrattuna Mega Blocks, Legos ovat pienempiä ja väärin pienille lapsille.
Lego lohkot tiedetään olevan kirkkaita ja loistavia värejä ja valmistettu APS muovista. Kaikki Lego tuotteet noudattavat tiukka laadunvalvonta ja hyvä kestävyys standardit.

Toisaalta, Mega Blocks on yksi Lego 's kilpailijoille. Mega Lohkot tuotetaan Mega Brands, julkinen yritys Kanadassa.

Mega Blocks 'tuotteet ovat kooltaan suurempia ja usein käytetään Legos. Jotkut käyttäjät usein yhdistää kaksi tuotemerkkejä. Kuitenkin Lego puristeja usein estää tämän, koska Mega Blocks on tylsä ​​väri, löysät kytkennät, ja alhainen kestävyys. On myös joitakin huolia Mega Blocks asettaa niin vaikea koota.

Verrattuna Lego, Mega Lohkot pidetään halvempaa. Joissakin myymälöissä, niitä voi olla vaikea löytää, koska ne sekoitetaan muiden leluja.Yhteenveto:

1. Lego ja Mega Blocks kaksi tuotenimiä rakentamisen-tyyppinen leluja sekä minifiguuria. Lohkot ovat usein koottu sarjoina tai lukuihin toisiinsa ja kytkemällä tapit / nastat muovi, suorakulmainen lohkoja.

2. Suurin ero molempien leluja on yritys, joka tuottaa niitä. Lego on tuottanut Lego Group, yksityinen yritys Tanskassa, kun Mega Blocks tuotetaan Mega Brands, julkinen yritys Kanadassa. Legos ja Lego ryhmä ovat myös vanhempia verrattuna Mega Blocks ja Mega Brands.

3. Lego on alkuperäinen rakenne lelu linja keksi Ole Christiansen. Se on ollut edelläkävijä myös kuuden peg, muovi lohko muotoilu. Lego on jättänyt nostettu Mega Brands yli patentin suunnittelua, mutta hävisi.

4. Kokonsa, Mega Lohkot ovat suurempia kuin Legos. Ne ovat enimmäkseen suunniteltu nuoremmille lapsille. Kuitenkin Lego on kuvan värit, korkea kestävyys, tiukempi yhteydet, ja kemikaaleja muoveja. Lego pidetään myös olevan laadukkaampaa tuotetta sen tiukan tuotteen valvontaa, vaikka se on kalliimpaa kuin Mega Blocks.

5. Lego nauttii suuren suosion keskuudessa markkinoilla. Stores usein etusijalla käytävillä varten Lego taas Mega Blocks ja muita vastaavia tuotteita sekoitetaan yhteen toisessa käytävässä.