Ero AL ja NLAL vs NL

Kuten monet suosituimmista peleistä Yhdysvalloissa, Major League baseball koostuu kahdesta ammattijalkapalloliigoilta; American League (AL) ja The National League (NL). Kolmekymmentä joukkueet muodostavat kaksi liigoja, ja pelejä pelataan kolmekymmentä isäntä paikoissa. On 14 joukkuetta, jotka kilpailevat American League, kun 16 joukkuetta kilpailevat National League. Lisäksi siitä joukkuetta kussakin liigassa, on olemassa muita tekijöitä, jotka erottavat kaksi liigoja.

NL muodostettiin vuonna 1876, kun taas AL muodostettiin vuonna 1901 kilpailla NL. Aluksi Major League baseball tehnyt 't olemassa, ja kaksi liigojen ajettiin toisistaan ​​riippumatta, vain täyttävät ensimmäisen World Series vuonna 1903. Siksi NL on vanhempi liiga, joka muodostaa Major League baseball.

Keskeinen erotteleva tekijä välillä AL ja NL on, että vaikka AL sallii nimetyn hitter (joku pelaaja joka lepakoiden sijasta syöttäjä), NL ei salli yksi. Tämä johtaa suurempi määrä kulkee keskimäärin AL joukkueiden verrattuna NL joukkueita, koska ylimääräinen kiinteä taikina AL joukkue lineups. Pitchers AL joukkueet eivät lyö. Nimetyt hitter otettiin ensimmäisen kerran käyttöön vuonna 1973 kausi, kun Ron Bloomberg New York Yankees tuli ensimmäinen DH bat Major League baseball-peli. Kannut että NL tehdä vielä bat kuitenkin.

DH sääntö on johtanut vaihteluita tyylejä pelata kaksi liigoja, ja sellaisenaan, tekee AL enemmän valtaa-peli, jossa kotiin ajaa ollessa lyhennelmä, kun NL on kohdennettu enemmän pitching, asettamalla painotetaan hyökkäykseen ajoja.Silti pelityyli, jotta AL kotiin levy tuomaria katsella senkin pallo lennon, hän katso suoraan yläpuolella sieppari 'pään, kun taas NL aputuomarille näyttää yli sisällä olkapään sieppari.

Pelejä, joissa AL ja NL joukkueet pelaavat toisiaan vastaan ​​(inter-liiga tai maailman-sarjan play), kotijoukkue säännöt ovat niitä, jotka soveltavat; Esimerkiksi pelin isännöi AL joukkue 's kotikaupungin, DH sääntöä sovelletaan molemmat joukkueet. Jos peli pidetään NL maahan, niin ei joukkue ole oikeutta käyttää DH.

Yhteenveto:
NL on vanhempi kahden liigojen muodostettu vuonna 1876, kun taas AL muodostettiin vuonna 1901.
AL mahdollistaa DH (nimetty hitter), kun taas NL ei.
AL joukkueet keskimäärin enemmän kulkee kuin NL johtuvat lisäkustannukset kiinteä taikina.