Ero Beer Pong ja BeirutBeer Pong vs Beirut

Beer pong ja Beirut ovat tunnettuja juominen pelejä, jotka pelataan eri puolilla maailmaa. Suosio näistä peleistä on johtanut alkuperä monien turnauksia paikallisissa baareissa.

Niistä kaksi peliä, Beer pong on eniten pelattu peli. Yksi voi törmännyt enemmän turnauksia Beer pong peli kuin Beirut peli. Toinen ero, joka voidaan nähdä näiden kahden välillä on, että lavat on käytetty lyödä pallot Beer pong, kun taas pallo heitetään käsin Beirutissa.

Kun puhutaan sääntöjä kaksi peliä, ne ovat erilaisia. Beer pong, pelaajat ampua pallot päinvastainen kupit. Joukkue, joka ensin ampuu pallot kuppeihin voittaa pelin, ja vastakkainen joukkue on juoda jäljellä olutta.

Beirutissa samoin, säännöt ovat lähes samat kuin Beer pong, mutta jos pelaaja ampuu pallon kuppiin, päinvastainen joukkue on juoda kaksi kupillista olutta. Jos pelaaja maksaa pelkälle kuppi ja viemäreihin se, päinvastainen joukkue vie kaksi kuppia. Jos pelaaja osuu kolme peräkkäin, hän on ampua uudelleen. Jos pallo vierii takaisin pelaaja 'puolelta, hän voi kuvata sen uudestaan ​​vain selän takana.

Beer pong uskotaan olevan peräisin 1950 's tai 1960' s kanssa juomiskulttuuri Dartmouth College fraternities. Beer pong muistuttaa alkuperäistä ping pong peli, mutta kuppia olutta.

Toisaalta, alkuperä Beirutin peli on usein kiistetty. Jotkut sanovat, että nimi oli loi Lehigh University tai Bucknell University aikaan Libanonin sisällissodan, ja toinen versio on, että se on peräisin Lafayette College.Yhteenveto:

1. Paddles käytetään lyödä pallot Beer pong, kun taas pallo heitetään käsin Beirutissa.

2. Sääntöjen Sekä Beirut ja Beer pong ovat erilaisia. Vaikka Beirut säännöt ovat lähes samat kuin Beer pong, Beirut on enemmän sääntöjä.

3. Beer pong uskotaan olevan peräisin 1950 's tai 1960' s kanssa juomiskulttuuri Dartmouth College fraternities.