Ero Taitoluistimet ja jääkiekko luistimetTaitoluistimet vs Hockey luistimet

Kuva ja jääkiekko panokset ovat molemmat käytetään suoritettaessa jäällä. Kuten nimet antavat ymmärtää, luku luistimet käytetään taitoluistelu, ja jääkiekko luistimet käytetään jääkiekkoa. Koska molemmat lajit ovat erilaisia, luistimet ovat myös erilaisia ​​ja palvella eri tarkoituksia.

Suurin ero näiden kahden luistimet on niiden käyttö. Kuva luistimet käyttävät taitoluistelijat, jotka tekevät paljon luisto, spinning, ja hyppää jäälle. Toisaalta, jääkiekko luistimet ovat jääkiekko peli, joka vaatii paljon nopeita liikkeitä ja ohjailua. Luistimet ovat osa jääkiekko 's pelaaja' s laitteita. Koska molemmat toimet ovat alueilla jään urheilun, ne ovat korvaamattomia laitteita, jotka on teroitettu ja ylläpitää.

Erityinen erot taitoluistelija 's luistimet ja jääkiekkoilija' s luistimet ovat usein suunnittelussa terän ja käynnistyksen.

Esimerkiksi luku luistimet, kannalta teriä, on varvas poimii. Tämä sahalaitainen reuna terä on erittäin hyödyllinen taitoluistelijat pysäyttämiseksi, ja se auttaa myös suorittaa hyppyjä ja pyörii taitoluistelija 's rutiini. Vaikka toe poimii löytyy myös jääkiekossa luistimet, se on enemmän hyötyä taitoluistelu kuin jääkiekko.

Terät Kuvion luistimet ovat myös pidempi C usein ulottuu pituus boot. Se on myös raskaampi, suurempi ja laajempi verrattuna terät jääkiekko luistimet. Skate 's teriä myös enemmän reunoja ja vähemmän pyöristetty terän. Terä on vaihdettavissa kiinnitettävissä, ja voidaan asentaa yksittäin. Taitoluistelija muuttuu usein terät eri rutiineja.

Toisaalta, terät jääkiekko luistimet ovat kapeita ja syviä. Nämä ovat vanhanaikainen näin nopeutta ja nopeita liikkeitä. Luistimet 'siivet on hieman kaareva edessä ja takana. Toisin, luku luistimet, jääkiekko luistimet' terät eivät ulotu jalat tai tavaratilan ja ovat kevyempiä. Lisäksi, terät ovat pienempiä. Toinen ominaisuus jääkiekko luistimet on, että terät ovat usein korvaamattomia, sillä ne on juotettu ja kiinnitetty suoraan jääkiekko boot 's base. Jääkiekko luistimet vaativat myös vähemmän reunat mutta pyöreämpi teriä.Kun se tulee saappaat, kahden luistimet myös jakaa joitakin eroja. Kuva luistimet 'saappaat valmistetaan usein monta kerrosta nahkaa. Tämä materiaali tekee luistimet kalliimpaa verrattuna jääkiekko luistimet. Boot on myös puinen pohja sisällä tukea ja pieni kantapää ulkopuolella. On myös kevyempi, ohuempi , ja lyhyempi, kun ne saatetaan vieressä pari jääkiekko luistimet. Tämäntyyppinen luistimia ei ole suunniteltu mukavuutta tai nopeudella, mutta tarkkuuden ja liikkeen.

Samaan aikaan, jääkiekko luistimet on suunniteltu sekä mukavuutta ja nopeutta. Usein luistimet koostuu nahasta ja valoa muovit. Pari jääkiekko luistimet on myös pitempi, paksumpi, ja yleensä raskas pehmustettu vaahto kuin tukea kiekko, jääkiekkomailat, sekä muiden pelaajien 's luistimia. Se on suunniteltu ottamaan väärinkäyttöä pidemmän ajan kuluttua. Jääkiekko luistimet 'saappaat tarjoavat myös hyvät jalat tukea ja niitä on helpompi seistä verrattuna Taitoluistimet.

Molemmat taitoluistelija ja jääkiekkoilija on erilaiset vaatimukset ja tarpeet niiden luistimet. Ei ole väliä mitä eroja luistimet on, ne ovat välttämättömyys suorittavat molempien urheilijoille.

Yhteenveto:

1. Suurin ero luku luistimet ja jääkiekko luistimet on niiden tarkoitus ja käyttö.
2. Kuva luistimet tarvitsevat terät ja saappaat tehokkaasti liukua ja tehdä hyppyjä, pyörii, ja muut akrobaattitaidoillasi jäällä. Hockey pelaajat tarvitsevat kestäviä, mutta mukava luistimet voidakseen pelata jääkiekkoa.
3. Molemmat luistimet on eroja luokkaan suunnittelun ja terät. Kuva luistimet on pidempi, suorempi, ja lisää reunat niiden terät. Jääkiekko luistimet puolestaan ​​on terät, jotka ovat lyhyempiä, pyöristetty, ja vähemmän reunat.
4. Pari kuvion luistimet tarvitsevat yleensä toe pick, sahalaitainen terä varpaiden. Hockey luistimet usein don 't tarvitse toe poimii johtuu niiden pyöristetyt terät.