Ero jujutsu ja brasilialainen jujutsuJujutsu vs. brasilialainen jujutsu

Siviilisääty taiteen on ottanut fancy monien, joko urheiluun tai taidemuotona. Kaikkialla maailmassa ihmiset harjoitellaan erilaisia ​​Kamppailulajeissa kuin itsepuolustukseksi tekniikalla ilman aseiden käyttöä. Samurai kehittynyt jitsu kamppailulaji kuin taistelukentällä saadaan tekniikka, käsitellä vastustajat ilman aseita.

Ajan myötä Jitsu harjoittajia eri puolilla maailmaa muuttanut tämän kamppailulaji osaksi eri tyylillä. Jujutsu, Ju Jitsu ja Jiu Titsu ovat joitakin muunnelmia kuuluisan tuotoksen taidetta, joka käyttää samanlaisia ​​liikkeitä, tyyli, heitto ja lukitus tekniikoita saavuttaa asetetut tavoitteen.

Jujutsu juuret ovat Japanissa. Näin ollen niillä on monia puolustus soveltuvaa menetelmää perinteisistä Japani Jitsun. Tässä muodossa puolustaja käyttää esto tekniikoita välttää vastustajan 'hyökkäys. Hän myös suorittaa tekniikkaa käsittelemään monia asioita mukana hyökkäys. Dojos harjoitella Jitsu avio taiteen selvitäkseen tosielämän iskut, joissa aseita, ja enemmän kuin yksi hyökkääjä. Tuolloin Jitsu tekniikoita osoittautuneet tehokkaiksi. Siksi tänään voisimme käyttää samaa tekniikkaa itsepuolustukseksi.

Vuonna Kote gaeshi tai ranne Twist tekniikka jujutsu, puolustaja tulee välttää lyönti ja käännä käsin alaspäin. Käännä sitten ruumiin pois hyökkääjä pitämällä edelleen kättä vetää hyökkääjän eteenpäin. Jota ennen, puolustaja kasvot hyökkääjä, ja kiertämällä rannetta sisäänpäin aiheutetaan kipua ja diffundoituu hyökkäys. Ollessaan Ippon Seoi Nage tekniikka, puolustaja suorittaa puolustuksen tekniikka ennen syöksyä hyökkääjä kohti maata.

Jos olet kiinnostunut Japaese jujutsu, sitten olla valmis oppimaan tekniikoita muistuttaa perinteistä Dojo Martial Arts tekniikoita. Mestarit korostavat etiketti, ja useimmiten he käyttävät Japanin kielen antaa komentoja. Vaikka koulutus paikka on täynnä huutaa mestareiden ja opiskelijat, koko oppimisprosessi on hauskaa ja rohkaisevaa. Tämä on yksi parhaista tavoista oppia itsepuolustusta.

Toisin kuin lohkot ja käänteitä käytetään Japani jujutsu, suosittu brasilialainen jujutsu on kehittynyt käytetyt tekniikat maasta peli. He käyttävät kehon 'asemaa lukita vastustaja, ja pidä hänet maahan kukistamaan hyökkäys. Tämä tekniikka on takoa rytmi vastustaja käyttämällä loputon määrä tekniikoita torjumaan hyökkäyksen. Tämä Brazilian Jiu Jitsu on kehittynyt kasvun kanssa määrä pelaajia, jotka oppivat tämän taiteen hauska ympäristössä. Kilpailut järjestetään näyttää kykyjä on herättänyt monet kohti tätä taidemuoto.Koska tekniikka nastat vastustajan maahan, on tärkeää käyttää suojaverkkoja varten vatsan alueella.

Yhteenveto:

? Brasilialainen jujutsu nastat vastustaja maahan ja käyttää maa tekniikoita kukistamaan hyökkäys.

? Jujutsu käyttää lohko, puuttua ja ranne kierre tekniikoita, toteutetaan pystyasennossa itsepuolustukseksi.

? Jujutsu keskittyy myös itsepuolustukseksi liikkeitä käsittelemään useita hyökkäyksiä ja ase, jotka muistuttavat tosielämän tilannetta.