Ero Epee ja FoilEpee vs Foil

Epee ja folio ovat erilaisia ​​miekat käytetään urheilussa aidat. Yleensä kolmenlaisia ​​miekat käytetään miekkailu, ja sapeli on kolmas.

Vaikka folio on kevyt ja joustava, joka on Epee on raskas. Kun folio on valoa vannoutuneita miekka, The Epee on raskas-vannoutuneita miekka.
Vuonna taistelee käyttäen folio miekka, pääkohteita ovat vartalon mukaan lukien takaisin eikä aseita. Mutta käytettäessä Epee, tavoite on koko kehon.

Käytettäessä kalvoa, osumia pisteytetään kun kärki osa miekka työntää osaksi vastustajan 'kehon ja osumia puolelta terän ovat kateissa. Kun kyseessä on kummankin fencers lyömällä samaan aikaan,' oikea reitti 'on käytetty määritettäessä pisteitä taistelee käyttäen folio miekka. kuitenkin' tietä 'ei ole sovellettavissa taistelee käyttäen Epee miekka.

Folio miekat olivat ensimmäiset kehitettävä. Sanotaan, että kalvot kehitettiin koulutusta aseiden puolivälissä 17th century. Epee miekat vasta kehitettiin 19. vuosisadan kun ryhmä ranskalaisia ​​opiskelijoita halusi mullistaa folio yleissopimukset ja halusi ase, joka oli kevyt.Rekisteröimiseen osuma käyttäen kalvoa, olisi työntövoima ainakin voimalla 4. 90 newtonin 15 millisekuntia. Käytettäessä Epee miekka työntövoima olisi voimalla 7. 35 newtonin yhden millisekunnin.
Verrattaessa sääntöjen taistelee joka käyttää Epee tulevat vähemmän rajoittavia sääntöjä kuin taistelee käyttäviä folio miekkoja.

Yhteenveto:

1. Kun folio on kevyt ja joustava, joka on Epee on raskas. Kun folio on valoa vannoutuneita miekka, The Epee on raskas-vannoutuneita miekka.
2. Kun kyseessä on kummankin fencers lyömällä samaan aikaan, 'oikea tapa' on käytetty määritettäessä pisteitä taistelee käyttäen folio miekka. Kuitenkin 'tietä' ei ole sovellettavissa taistelee käyttäen Epee miekka.
3. taistelee käyttäen folio miekka, pääkohteita ovat vartalon mukaan lukien takaisin eikä aseita. Mutta käytettäessä Epee, tavoite on koko kehon.
4. Epee miekkataisteluja tulevat vähemmän rajoittavia sääntöjä kuin taistelee käyttäviä folio miekkoja.
5. Folio miekat olivat ensimmäiset kehitettävä. Sanotaan, että kalvot kehitettiin koulutusta aseiden puolivälissä 17th century.