Ero Rugby ja JalkapalloRugby vs Jalkapallo

Jalkapallo on yksi suosituimmista urheilun maailmassa, ja on yleisesti tunnettu jalkapallo. Ja vaikka rugby (sekä amerikkalainen jalkapallo) kehittyi jalkapallo, kaksi erilaista. Rugby on paljon lähempänä jalkapallo kuin amerikkalainen jalkapallo, koska se on jatkuva peli.

pallot
Rugby (liiga) käyttää pallo muotoinen pidennetty pallomainen, ilmalla. Se on 'kansainvälisen koon' tai 'koko 5', kooltaan noin 27 cm, ympärysmitta 60 cm, korkeintaan. On korostettava molempiin päihin ja painaa noin 383-440 grammaa. Pallo, toisaalta, on pyöreä, ja tehty 32 paneelien ommeltu nahkaa tai muovia, jotka muodostavat 20 säännöllinen laput ja 12 säännöllisesti pentagons.

Pisteen peli
Piste, sekä jalkapallo ja rugby, oli aluksi samanlainen, mikä oli ansaita pisteitä, jonka potkaise pallo vastustajan 's net. Mutta se muuttui rugby, kuten tavoite muutettiin siten, että se on nyt vain ottaa potkaista pallo yli bar, toisin kuin sisällä net. lopulta pisteet lisättiin saattamisesta pallo maalialueella, lopulta poistamalla erityinen stressiä potkiminen rugby.

pelin kulku
Virtaus pelin, samoin kuin peli strategia, on aivan samanlainen sekä jalkapallo ja rugby. Strategia edellyttää yleensä eristämisen puolustava pelaaja, ja poiminta paikka kentällä siirtää pallo eteenpäin kohti maalia. Toisin kuin jalkapallo, rugby, se kestää silkkaa voimaa ajaa pallo poikki kentän kautta vastustaja.Perustaidot pelaajat ovat myös samankaltaisia, ja siellä 's vähemmän painoa erikoisuus pelaajia. Jokainen pelaaja on voitava potkia, puuttua, siirtää ja painella. Ei voi olla hieman erikoistumisen jalkapallo (ei niin paljon kuin jalkapallossa) jos erityisiä taitoja tarvitaan tietyn tilanteita peliin.

Vuonna rugby, et periaatteessa pelata palloa poimimalla sen ylös ja tehdä ajaa etenemään kohti vastustajan 'puolelta, kun taas joukkuetoverisi auttaa siirtää pallo eteenpäin, lukitsemalla ympärillesi ja puskevat eteenpäin. Tämä on yksi keskeiset erot pelin välillä jalkapallo ja rugby, koska se ei ole mahdollista olla edessä pelaaja palloa jalkapallossa.

Yhteenveto:
Rugby Pallo pidennetty pallomainen muotoinen, kun taas pallo on pyöreä.
Rugby, tavoite on ansainnut potkaise palloa yli bar, kun taas jalkapallo se 's sijoittamalla pallon verkkoon.
Rugby, silkkaa voimaa on käytettävä ajaa pallon läpi vastustajan 'puolelta, kun taas jalkapallo, liiallinen voimankäyttö on kielletty.
Jalkapallossa, et voi siirtää eteen pelaaja kuljettaa pallo, kun se on mahdollista rugby.