Ero Yhdysvaltojen ja Japanin BaseballAmerican vs. Japanin Baseball

Usko tai älä, baseball pelataan Japanissa samoin! Japanissa niiden baseball kutsutaan 'yakyu' (baseball), ja Amerikassa, se on tietysti vain baseball. Yksi suurimmista eroista näiden kahden baseball-pelejä, on todellinen koko palloa. Japani baseball on suurempi (ja kovempaa) kuin baseball. Tämä on hyvin kiistanalainen aihe keskusteltiin televisiossa ja radiossa. Vaikka Japani pelaajilla on hyvä historia varmistaa kulkee, niiden painopiste on enemmän varrella Flys, kävelee, bunts, kiinteät Fielding ja varastettu emäkset, eikä pelaajia ja kulkee, toisin kuin amerikkalainen joukkuetta.

Kuten kaikki muunnelmia urheilutoiminta, on olemassa joitakin yksinoikeus sääntöjä Japani baseball. Esimerkiksi jos syöttäjä oli vahingossa osui taikina, hänen pitäisi kärki lakin kuin taikina palaa pohjaan. Tämä ele osoittaa, että osuma ei ole tehty tahallisesti, ja ei ole tarvetta vastatoimiin taisteluita!

Mahdollisuus tie saattaa esiintyä Japanin baseball, vaikka siteet nähnyt vain suurissa peleissä. Se kestää noin 20 sisävuoro ja kaksi päivää rikkoa solmio. Sen varmistamiseksi, että jokainen lyöjä saapuu tuoreena ja valmiina tehtävässään, on kuusi miestä vuorojärjestelmällä sisällä japanilainen baseball-peli. Joka vuosi, Japanin baseball joukkue pelaa muiden Mestarien Aasiassa, ja niitä pidetään paras joukkue koko Aasian. Keskimäärin kuitenkin, se on nähty, että japanilaiset ihmiset ovat kestänyt kauemmin saavuttaa Major League.Amerikkalainen baseball joukkueet eivät koostuvat jotkut japanilaiset pelaajat, mikä edelleen osoittaa America 's osallisuus ja monimuotoisuus muihin kulttuureihin ja rotujen niiden urheilutoiminta. Japani pelaajat ovat myös tehneet erittäin hyvin Amerikan joukkueet. Kuitenkaan ole amerikkalaiset pelaajat että Japanin baseball joukkueet. on noin 30 liigoja, jotka tukevat baseball joukkueet.

Yhteenveto:

1. koko Japanin baseball on suurempi kuin baseball.
2. Japanin baseball on myös vaikeampaa kuin baseball.
3. On japanilainen baseball pelaajia Amerikan joukkueita, mutta ei ole amerikkalainen pelaajia Japanin baseball joukkueet.
4. Toisin kuin baseball, tie voi esiintyä merkittävä japanilainen baseball-peli.