Ero Adidas ja NikeAdidas vs Nike

Urheilu on aina ollut suosikki tapa ihmisiä rentoutua ja saada viihdyttivät. Kun ei aktiivisesti osallistu se, useimmat osallistua katsojaa. Ja kuten kaikki elämässä, siihen liittyy sääntöjä ja määräyksiä sekä sen käytännön ja vaatteet.

Jokaisen yksilön tai joukkueen on oltava erillisiä vaatteita joka koostuu oikean housut, paitoja, kenkiä, ja laitteet. Kaksi suosituinta valmistajat urheiluvaatteet, urheiluvälineet, ja varusteet ovat Adidas ja Nike.

Adidas on toinen johtava urheiluvaatteet maailmassa ja suurin Euroopassa. Se on saksalainen yritys, joka valmistaa myös paitoja, laukkuja, silmälaseja, ja muita tuotteita. Se perustettiin vuonna 1948 Adolf Dassler jonka veli perusti tuotemerkin Puma.

Se erottuu logon, 3 Stripes, joka koostuu kolmesta nojapuut jotka ne ostettiin Karhu Sports Company of Suomi. Koska se perustuu Euroopassa, sen päämarkkinat ovat ne, jotka ovat tennis ja jalkapalloilijoiden ja puhaltimet. Vakiintuneen Euroopassa, mutta on myös suosittu muualla maailmassa. Mitä sponsoroinnin, se ei ole niin kilpailukykyinen, ja se on vasta äskettäin monipuolistunut kohti tuottaa muu urheilu tuotteita ja urheiluvälineet.

Se on myös ulkoistanut tuotantoaan useissa Aasian maissa, joissa sen suunnitteluun ja kehittämiseen perustuessa Saksassa. Osa tuotteista alla Adidas Group ovat Reebok, Taylor Made, ja Rockport.Nike, toisaalta, on johtava urheiluvaatteita ja urheiluvälineet valmistaja maailmassa tänään. Se perustuu Yhdysvalloissa, jonka pääkonttori on Beaverton, Oregon. Se perustettiin vuonna 1964 Bill Bowerman ja Philip Knight ja nimeltään Blue Ribbon Sports.

Kesti nimi Nike vuonna 1978 Kreikan jumalatar voitto, Nikn. Sen logo on Swoosh, ja sen tavaramerkki tag linja on 'Just do it.' Päämarkkinat ovat ne, jotka ovat osaksi koripallo ja käynnissä, aluksi keskittyen Yhdysvaltain markkinoille ennen laajentamista muihin maihin.

Sitä sponsoroi useat urheilijat erityisesti koripallon tähdet, jotka muodostavat sen valtava myynti ja markkinaosuus. Se hallitsee mainonnan ja markkinoinnin areenalla urheiluvaatteiden ja urheiluvälineet liike. Nike tuotteet on suunniteltu, kehitetty ja markkinoida Yhdysvalloissa, mutta tuotanto on ulkoistettu Aasian maissa kuten Taiwanissa, Koreassa, Kiinassa ja Indonesiassa. Umbro, Converse, ja Cole Haan kuuluvat merkit nimissään.

Yhteenveto:

1. Adidas on saksalainen yritys, kun Nike on yhdysvaltalainen yritys.
2. Adidas perustettiin vuonna 1948, kun Nike perustettiin vuonna 1964.
3. Adidas tunnetaan logo; 3 Stripes kun Nike on tunnettu logo Swoosh ja linja 'Just do it.'
4. päämarkkinat Adidas ovat ne, jotka ovat kiinnostuneita tennis ja jalkapallo kun päämarkkinoilla Nike ovat ne, jotka ovat osaksi koripallo ja käynnissä.
5. Nike on tuottanut muita tuotteita syrjään urheiluvaatteita kuten urheiluvälineitä ja lisälaitteet taas Adidas on vasta tuottaa urheiluvälineiden ja tarvikkeet vasta äskettäin.