Ero Aikido ja Pencak SilatAikido vs Pencak Silat

Aikido ja Pencak Silat ovat kamppailulajeja eri alueilta. Aikido on kamppailulaji Japanista ja Pencak Silat on Indonesiasta.

Morihei Ueshiba suunniteltu aikido pitkästä katumuksen martial tutkimuksissa, uskonnon ja filosofian. Aikido on pääosin johdettu Aikijujutsu kamppailulaji ja se oli Ueshiba joka antoi sen täydellinen muoto. Se on kamppailulaji, joka keskittyy heittää hyökkääjän käyttää omaa energiaa. Aikido näyttää tanssi choreograph täydellinen vaiheet ja lumoava tyyli.

Kutsutaan myös taitava taistelevat, Pencak Silat alun perin kehitetty aseita perustuva kamppailulaji. Tämä taidemuoto oli lainannut paljon tekniikoita ja tyyli taiteen Intian ja Kiinan. Pencak Silat on yhdistelmä potkiminen, huomiota herättävä ja aseita.
Kukaan ei tiedä tarkkaa alkuperää tämän kamppailulaji. Taidemuoto oli suullisesti siirretään sukupolvelta toiselle. Historia pencak Silat tunnetaan vain arkeologisia todisteita ja myyttejä.

Aikido muodostuu frm kolme sanaa '' ai, ki ja tee. Ai miehen yhdistävä, liittäminen, jossa yhdistyvät. Ki tarkoittaa energiaa, henki ja mieliala. ? Do tarkoittaa tietä tai polkua.Pencak silat on yhdistelmä kahdesta sanasta '' Pencak ja Silat. Pencak käytettiin Keski- ja Itä Java taas Silat oli muodissa Sumatralla. Alkuperä kaksi sanaa on vähän monimutkainen. Jotkut arvella, että Pencak on alkuperältään Pancha, sanskritin sana tarkoittaa viisi. Toiset ajattelevat, että sana on alkuperältään Pencha, kiinalainen sana tarkoittaa kääntää tai välttää. Sana Silat tiedetään saaneen alkunsa sekilat? joka tarkoittaa 'kuin salama'. On myös toinen versio, joka Silat on johdettu Elat? joka tarkoittaa huijata tai huijata.

Verrattuna Aikido, ase on käytetty Pencak Silat.

Yhteenveto

Aikido on kamppailulaji Japanista ja Pencak Silat on Indonesiasta.

Morihei Ueshiba suunniteltu aikido pitkästä katumuksen martial tutkimuksissa, uskonnon ja filosofian. Aikido on pääosin johdettu Aikijujutsu kamppailulaji ja se oli Ueshiba joka antoi sen täydellinen muoto.

Kutsutaan myös taitava taistelevat, Pencak Silat alun perin kehitetty aseita perustuvaa taidetta. Tämä taidemuoto oli lainannut paljon tekniikoita ja tyyli taiteen Intian ja Kiinan.