Ero Rugby League ja Rugby UnionRugby League vs Rugby Union

Rugby on urheilua kehitetty leviäminen alueilla Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Playing varhaisin muoto rugby peli ei ollut 't keksintö pelin, vaan tapahtumista, jotka johtivat pelin ollessa koodattu nähdään' keksintö 'rugby.

Rugby on ammatti, sekä amatööri peli, ja ensimmäinen porras ammattiliittojen dominoi urheilu kuuluu Englannissa, Ranskassa, Argentiina, Irlanti, Uusi-Seelanti, Skotlanti, Wales ja Etelä-Afrikassa. Sitä johtaa kansainvälinen Rugby Board pääkonttori Dublinissa. Maissa, kuten Etelä-Afrikka, Uusi-Seelanti, Fidzi, Wales, Samoan ja Tongan, Rugby on kansallinen urheilua. Rugby Union on suosituin laji rugby maailmanlaajuisesti.

Rugby League, kuten unioni, on sekä ammatti- ja amatööriurheilun, suorita globaalisti Rugby League International Federation.

Soikea pallo on keskeinen yhteinen molemmille muotoja rugby. Samoin kielto siirsivät pallon eteenpäin on toinen kahdesta eri ominaisuuksia yhteisiä molemmille muotoja. Muita ovat kaluja ja taktisia potkiminen

erot:
Vaikka historiallisesti oli suuria eroja johtuen kulttuurin erot ovat vähitellen tulossa vähemmän, koska unioni on ollut sen lakien muuttuneet viime vuosina. Lisäksi määrä pelaajia (13 League ja 15 unionin), suuret erot unionin ja League puolilla puuttua, ja mitä tapahtuu sen jälkeen.Kun puuttua, pelaajat unionissa taistelemaan hallussapito, ja riippuen siitä, mikä tilanne on, eli 'rahvas' tai 'maul' voi tapahtua. League pelaajat vaikka ei saa kiistää hallussaan jälkeen puuttua. Toista menee kanssa 'play-the-pallo'. Kuten hyvin, kuusi puuttua sääntö koskee League, kun Union, se ei koske. Tämä on pohjimmiltaan jossa joukkue luovuttaa hallussaan kun sen ei 't pisteet ennen niistä kuudesta taklauksia. Kun rugby union, joukkue voi pitää hallussaan rajoittamattoman määrän taklauksia ennen niiden viereen, kunhan ne pitää pallo ja ei syyllistyy virheeseen.

Unionin on 'Scrum' ja 'linja ulos', kuten erikoistilanteita. Tungos käsittää vastakkaiset pelaajat työntää toisiaan vastaan ​​pallo, ja linja ulos on, jossa pelaajat joko joukkue riviin rinnakkain toisiaan, mutta kohtisuorassa puolelle linja (touch-linja), ja sitten yrittää saada kiinni pallo, kun se heitetään 'touch'.

The League kuitenkin on tungosta, mutta paljon vähemmän merkitystä, eikä usein kyseenalaiseksi. Kuten hyvin, vähemmän pelaajia muodostavat tungos liigan. Tässä asetetaan palaset alkavat play-the-pallo skenaarioita.
Sekä unionin ja liiga, asemat osuus nimet ja vaatimukset, mutta Rugby League ei ole flankers, kun on flankers unionissa.

Yhteenveto:
Rugby League on 13 pelaajaa, kun taas unioni on 15 pelaajaa.
Unionissa pelaajat kilpailu hallussapito jälkeen puuttua, kun taas League, he eivät voi myöskään kiistää ajasta jälkeen puuttua.
The League on kuuden puuttua sääntö, kun unionissa se ei koske.
Liiga doesnt 't erittäin tärkeänä tungos, kun unionissa, se on joukko-osainen.