Ero MOLLE ja ALICEMOLLE vs ALICE
Yksi asiaan kuuluvat ongelmat keskustelleet armeijan miehet ja metsästys harrastajia on joka selkäreppu ottaa mukaan alalla. Ja useimmat ovat välissä MOLLE (lausutaan Molly) sekä ALICE. Ei, nämä areena 't nimet naisten nämä tyypit raskaan reput käytetään yleisesti armeijan. MOLLE ja ALICE eivät ole tavallinen pakkauksissa. Jokainen muodostaa erikoistunut järjestelmä, joka voi seistä fyysisesti vaativaa toimintaa ja skenaarioita alalla. Vaikka palvella samaa tarkoitusta sotilas-, retkeily, metsästys, veneily ja muiden raskaiden harrasteita, ne eroavat paljon rakenteeltaan tai kehyksen, komponentteja, ja merkittävä osallistuminen eri kansallisten armeijoiden.
MOLLE sanoista Modular? Kevyt? Kuormaa kuljettava? Laitteet. Se tuli tunnetuksi 1990 's. Koska sen merkitys voi päätellä, se on modulaarinen kantava laitteet suunniteltu optimaaliseen kantavuus sekä liikkuvuuteen. Modulaarisuus on johdettu käytöstä pussi Attachment Ladder System? Vai? PALS, verkolla of? nylon-pohjainen vyöt käytetään liittämään pienempiä laitteita päälle kantavaan alustoilla, kuten liivit ja reput.? MOLLE 's modulaarisuus sallii käyttäjän yhdistää erilaisia ​​laitteita lautat kuten kantavat liivit, valjaat, rinta lautat, luotiliivit , ja taktinen liivit kaikenlaisiin pussi, taskussa tai lisälaite. Sitä voidaan yleisesti käyttää minkä tahansa kokoinen pussi, samalla kun he voivat pitää erittäin turvallinen asennettuna.
ALICE on lyhenne sanoista All-Purpose Kevyt Yksittäiset Carrying Equipment. Se on lopputulos sarjasta vaatteiden ja laitteiden ohjelmat aloitettiin vuonna 1965. Järjestelmä yleensä toimii käsitteestä erillisten taistelujen ja olemassaolon kuormia. Toisin MOLLE, mikä on enemmän modulaarinen ja laajennettavissa lisäosia, se on suunniteltu siten, erillinen ja rajoitettu majoitus taistelevat kuormia ja olemassaolon kuormia.
MOLLE järjestelmä on kolme osaa, nimittäin Fighting Load Carrier, Nesteytys Virtsarakon ja Modular Pussit. ALICE on useita periaatteessa jaettu Fighting Load ja olemassaolo komponentit. Ensimmäinen jako koostuu Belt / Individual Komponentti, Carrier / vakiinnuttamista Tool, Case / Field First Aid Pukeutuminen asia / pienaseita Ammukset, Cover / vesi Ruokala, ja henkselit / Yksittäiset laitteet Belt. Toisen jako, on olemassa useita Kenttä Pack ja hihna / Nauha komponentteja. ALICE 's jaettu komponentteja entistä mukavammaksi kuin MOLLE' s. Useimmat armeijan miehet suosivat sitä, koska se sopii pitkäaikainen toiminta. MOLLE, toisaalta, on suositeltava niille käyttöön suoraa toimintaa. Sikäli kuin kestävyys suhteen useimmissa sanoa, että ALICE outclasses MOLLE. On ollut kritiikki MOLLE koskien hauraus ulkoisen muovinen runko. Myös sen vetoketjut ovat erittäin todennäköisesti räjähtää, kun täytetty täynnä. Hinnan tekijä, ALICE-järjestelmä on kustannustehokkaampaa verrattuna sen vastine.
Sekä MOLLE ja ALICE ovat olleet huomattavia rooleja eri kansallisissa asevoimissa, erityisesti Yhdysvaltain armeija. ALICE pidettiin Normi ​​Yhdysvaltain armeijan 70 's. Tällä hetkellä se on vähitellen pois kaikki yksiköt Yhdysvalloissa asevoimien paitsi Yhdysvaltain merijalkaväen ja on korvattu MOLLE. Jälkimmäinen on nykyaikainen järjestelmä Yhdysvallat käyttää asevoimien ja Britannian armeijan samoin.
YhteenvetoModular Kevyt? Kuormaa kuljettava? Equipment (MOLLE) ja All-Purpose Kevyt Yksittäiset Carrying Equipment (ALICE) ovat kantokyky laitejärjestelmien.

MOLLE on tunnettu sen modulaarisuus. ALICE ylläpitää joukko komponentteja jaoteltu Olemassa Load ja Fighting Load Kalusto.

ALICE enimmäkseen outdoes MOLLE kannalta kestävyyden ja luotettavuuden alalla. Se on myös vähemmän kalliita kuin jälkimmäinen.