Ero Blunt ja yhteisenBlunt vs Yhteinen

Alkuvuosina kahdenkymmenen luvulla se oli yhteinen löytää miehiä ja naisia ​​'tupakointi' sikaria tai savukkeita. Tupakointi ei ollut vain osa trendi tuolloin, mutta myös edistänyt takia tunteita euforiaa ja helpotus, että se antoi. Tähdet elokuvissa ja päivittäin saippuat myös polttaa paljon ilmaan ja tämän lisäksi tehty suuntaus suosittu. Viime vuosina on kuitenkin keskimäärin poltettujen savukkeiden kaikkialla maailmassa on vähentynyt rajusti johtuen yhä tietoisuutta aiheutuu haittaa. Tämä ei ole vieläkään lopettanut tupakoinnin ihmisten turvautua uudempia, vähemmän haitallisia tapoja tupakoinnin. Joitakin yleisiä tapoja, joilla ihmiset tupakoivat nykyään käyttämällä nivelten, pilaa jne Molemmat mainitut tekniikat ovat hyvin yleisiä, erityisesti keskuudessa nuoria ja keski-ja ylemmän keskiluokan kehitysmaiden. Ne ovat erittäin haitallisia eri tavoin. Tässä artikkelissa, me perustaa ero näiden kahden välillä.

Yksinkertaisimmillaan sanoja, yhteinen on marihuanasavuke joka on rullattu osaksi tyypillinen tapa. Väliaine, jota käytetään rullaa se on yleensä paperin useimmissa maissa. Näin on useimmissa teollisuusmaissa olla tarkka taas kehitysmaissa, muita tapoja käytetään kääri yhteinen. Näitä ovat ruskea paperi, 'beedis', josta tupakka on poistettu, savukkeita josta tupakka on poistettu, sanomalehti, kuitit jne. Yhteinen on saatavilla eri kokoja ja sisältää tavallisesti noin neljäsosa grammaan nettopainoon kannabiksen . Joissakin harvoissa tapauksissa, ihmiset ovat myös valmiita saumat jopa kaksi kiloa kannabista! Tupakan käytön vaihtelee liikkuvan prosessissa; jotkut ihmiset eivät sitä useammin kuin toiset.

Vastakohtana tälle, tylppä, joka on myös sikarin, on leveämpi kuin tyypillinen pikkusikari mutta ei aivan yhtä leveä kuin tyypillinen Corona. Tavallinen tapa, jolla tylpän tehdään on jakaa sen kahteen pääosaan. Yksi on sisäinen lehtiä, jotka on enemmän tai vähemmän samankaltainen savukekäärintäpaperit vaikka se on tupakka. Ulkoisesti on ulompi lehtiä, jotka on kiedottu sisempi lehtien kierteeseen. Jos arvioimme kaupallisesti saatavilla pilaa, niin yleinen käytäntö on käyttää paperia valmistettu tupakka massasta sijaan tupakoinnin lehtiä.Selvin ero näiden kahden välillä on, miten ne on tehty tai kääritty. Liikkuvan papereita, joilla tehdään nivelet ovat melko ohuita ja noin kolme tuumaa pitkä. Ne voivat pitää lähes yhtä paljon kuin tyypillinen tupakansavusta. Toisaalta, pilaa on valmistettu paksummasta tupakkakasvinlehteä tai paperia, kuten edellä mainittiin. Tämä muodostaa sikarin ja mahtuu noin kolme-neljä kertaa niin paljon painoa kuin yhteinen.

Myös ero maku yhteinen ja tylppä mutta se on vain siksi, että kääreen käytettävä väline. Lisäksi yleensä ihmiset laittaa enemmän rikkakasvien osaksi tylppä ja se on syy, miksi emme voi myös erottaa kaksi sanomalla, että pilaa on suurempi vaikutus kuin liitokset saada yksi suuri!

Yhteenveto
1. Yhteinen on marihuanan savuketta, joka on rullattu joko paperi, 'Bidi' tai savukkeen, joka tupakka on poistettu, lehdet, kuitti jne .; tylppä on myös sikaria, se on leveämpi kuin tyypillinen pikkusikari mutta ei aivan yhtä leveä kuin tyypillinen Corona, se on jaettu kahteen osaan, sisempi lehtiä, jotka on enemmän tai vähemmän samankaltainen savukekäärintäpaperit, vaikka se on tehty tupakan ja ulomman lehtiä, jotka on kiedottu sisempi lehtien spiraalin
2. savukepapereiden käytetään tekemään liitokset ovat melko ohuita ja noin kolme tuumaa pitkä. Ne voivat pitää lähes yhtä paljon kuin tyypillinen tupakansavun; pilaa ovat valmistettu paksummasta tupakkakasvinlehteä tai paperi muodostaa sikarin ja mahtuu noin kolme-neljä kertaa niin paljon painoa kuin yhteinen
3. Eri makuja johtuen eri kääre tekniikoita
4. pilaa yleensä suurempi ruohoa niihin