Ero Ruger MK I ja MK IIRuger MK I vs MK II

Ruger on hyvin tunnettu nimi, kun se tulee ampuma kuten kiväärit ja pistoolit. Kun se tulee pistoolit, suosituimpia ovat MK I ja sen seuraaja, MK II, pistoolit että palo 0,22 kaliiperin kierrosta. Kuten seuraaja, MK II esitetään useita uusia ominaisuuksia ja pieniä muutoksia, jotka tekevät sen paremmin kuin MK I. Suurin ero Ruger MK I ja MK II on luultavasti lisääminen dian pysähdys MK II. Dia Stop pakottaa luistin jäädä auki, kun viimeinen luoti on ammuttu. Tämä antaa selkeän osoituksen aseen käyttäjälle, että hän ei enää ole kierrosta jäljellä lehtensä.

Pieni muutos MK II on kasvu lipaskapasiteetti kymmenen peräisin yhdeksän kierroksen lehden kapasiteetti MK I. Ylimääräinen kierros voi olla kätevää välillä, varsinkin kun palo paljon kertaa, niin et ' t tarvitse muuttaa lehtien usein. Mutta silloin, kun olet taistelevat elämääsi, ylimääräinen kierros voi merkitä eroa elämän ja kuoleman.

Toinen lisäksi Ruger MK II on kampasimpukat takapäähän. Kampasimpukat voidaan käyttää lisätietojen pitoa. Sen sopivampi käyttö on kuitenkin asentamiseksi eri kohdistuksen järjestelmiä, jotka voivat jopa sisältää high end PUNAPISTETÄHTÄIN ja vastaavat.

Lopuksi on kysymys piipun kokoonpanoissa. MK Minulla oli jo muutama tynnyri vaihtoehtoja eripituisia. MK II lisäsi vaihtelut pituuden ja muotoilun, jotta oikea tyyppi suorituskyvyn että käyttäjä halusi.Lopulta sekä Ruger MK I ja MK II hyvin kauniisti rakennettu tuliaseita. MK II on yksinkertaisesti parempi, koska monia parannuksia siihen. Silti MK I on sen valituksen monta ampuma harrastajat; lähinnä klassinen muotoilu ja vanhan koulun tuntumaa aseen.

Yhteenveto:

1. MK II on dia pysähtyy kun MK I doesn 't.
2. MK II lehden omistaa yksi luoti enemmän kuin MK I lehteä.
3. MK II on kampasimpukoita takaosassa taas MK I doesn 't.