Ero Airsoft ja PaintballAirsoft vs Paintball

Extreme ovat villitys näinä päivinä. Ihmiset voivat 't näyttävät saada tarpeeksi adrenaliinia. Kaksi nykypäivän' s puhutuin extreme joka voi varmasti tyydyttää himo jännitystä ja toimintaa ovat paintball ja airsoft. Mikä tekee näistä urheilu niin innostava on se, että ne matkivat skenaariot yleensä löytyy todellinen sodissa tai sotilaallista harjoitusleirit. Lisäksi ne käyttävät aseet. Ja me 'uudelleen puhu vain leikkiaseet täällä. Nämä ovat lähes samanlaisia ​​kuin todellinen itse, paitsi että ne käyttävät ei-tappavia vaihtoehto luoteja. Huolimatta joistakin yhtäläisyyksiä yleiseen ulkoasua paintball ja airsoft, ne pysyvät kaksi erillistä urheilua. tekijöitä, jotka pohjimmiltaan tekee niistä erilaisia ​​ovat niiden alkuperän, tyyppi aseita käytetään, kustannukset ja toiminta.
Airsoft ja paintball ovat molemmat keksittiin 70 's. Airsoft kehitettiin Japanissa vastaamaan raivoaa vaatimuksiin aseen harrastaja. Koska hallussapito kyseisinä aikoina oli laiton, valmistajat luotu ase jäljennöksiä sijaan. Mallit olivat hyvin monimutkainen, että se olisi erittäin vaikea sanoa eroa. Myöhemmin muovin käyttöä BB: 's integroitiin keksintöä ja siten, syntymän airsoft. Samaan aikaan samanlainen keksintö hautoo toisella puolella maailmaa. Varastojen kauppias Hayes Noel, Bob Gurnsey ja kirjailija, Charles Gaines innoittivat peli buffalo-metsästykseen Afrikassa. Ajatus synnytti ajanvietepeli jossa he varsi ja metsästää toisiaan käyttämällä 'Nel Paikalla 007', joka tulipalo pallot maalin. Sekä airsoft ja paintball edelleen houkutella sotaleikkejä harrastajat tasalla.
Ilmeisin ero airsoft ja paintball on tyyppi aseen käytetty. Airsoft aseet ovat todenmukaisen. Ne ovat tarkkoja jäljennöksiä todellista tuliaseita. Se johtuu myös niiden huolellinen rakenne, että niillä on suurempi tulivoimalla kuin ne, joita käytetään paitball. Toisaalta, painball aseet ovat yksinkertaisempia. Heillä on erottuva tynnyri, joka on melko kaukana todellisesta elin tuliaseita.
Kuten luoti vaihtoehtoja, airsoft käyttö muovin BB 's. Törmäisi muovi BB' s on kaukana kohtalokas, mutta koska Airsoft-ase 's merkittävä tulivoimaa, ne voivat silti aiheuttaa vähäisiä vammoja, kuten mustelmia. On siis suositeltavaa laittaa suojavarusteita suunniteltu erityisesti tätä peliä. Kääntäen, paintball käyttöä mitä sen nimi suggests- väripanokset. paintball vaikutukset paljon vahvempi verrattuna pellettien airsoft-aseet, lisätä, että energiaa karkotetaan paintball kun se lopulta osuu tavoite. Se 's, koska ne painavat raskaampaa kuin muovi BB' s.
Kun se tulee hintaa, airsoft voi olla etulyöntiasema paintball. Aseet vaihtelevat USD 300 dollariin 1500 riippuen osaamisen tasolla. Useimmille airsoft pelaajia vaikka sen ei 't tee mitään eroa, onko yksi käyttää kallista tai halpa ase. Advantage on yleensä saatu taitoa ja strategiaa. Lisäksi pellettejä mikä tekee pelistä halvempaa kuin sen vastine. Pussi 3000 5000 on suurin piirtein sidottu USD 20 Paintball aseet, voi maksaa 200 Yhdysvaltain dollaria 1000 +. Paintball laukaukset ovat suhteellisesti kalliimpia, vaikka. Ne voivat maksaa jopa 50 dollaria per peli.
Airsoft ja paintball ovat nauttia virkistys- ja urheilutapahtumien toimintoja. Sen lisäksi ne, entinen käytetään myös sotilaallisiin ja lainvalvontakoulutusta.
YhteenvetoAirsoft ja paintball ovat extreme jotka jäljittelevät sota skenaarioita. Ne molemmat käyttävät ase jäljennöksiä pääasiallisena aseet.

Molemmat ovat airsoft ja paintball ovat suosittuja vapaa-ajan ja urheilun. Entinen käytetään myös todellista sotilaallista koulutusta.

Airsoft, muovi- BB 's tai pellettejä käytetään luoti vaihtoehtona. Paintball laukausta käytetään paintball.