Ero AHA ja Punaisen Ristin CPRAHA Vs Punaisen Ristin CPR

AHA (American Heart Association) ja Punainen Risti (täysin tunnetaan Amerikan Punaisen Ristin tai ARC) ovat molemmat toimielimet, jotka tarjoavat lääketieteellinen koulutuksia laypersons ja lääketieteen ammattilaisten tietyistä peruselvytyskoulutuksen menettelyistä, kuten CPR. Tätä osin monet tulevat kysymykseen minne mennä ja mikä yritys tarjoaa houkuttelevin sertifikaatit, aivan erityisesti niille, jotka haluavat käyttää.

Sanotaan, että Punainen Risti tarttuu sen teoriaa lääketieteellisen harjoitusten AHA itsestään. Siten AHA on instituutti joka todellakin jalka työtä kaikkien tarvittavien tutkimusten aikana Punaisen Ristin yksinkertaisesti lainaa teoriaa niistä. Molemmat näyttävät perustuvan asettamien suuntaviivojen AHA viimeksi 2005. Tässä yhteydessä AHA koulutuksia katsottiin olevan vaikeampaa ja ovat taipuvaisia ​​niille, joilla on jo perus- ja ammatillinen lääketieteellinen tausta. Ne ovat yleensä niitä, jotka harjoittavat koulutuksia valtuutettujen sairaaloissa kuitenkin.

Ei huonontaa laatua loistava CPR koulutuksen Punainen Risti, mutta ne näyttävät antavan paljon helpompi lähestymistapa ensiapukoulutukseen. Arviointiprosessissa, ne vain vaativat vähemmän ohimennen osuus noin 80% per tentti verrattuna AHA 's 84-85%. Niinpä monet suosittelen Punaisen Ristin' CPR koulutusta niille, jotka don 't ovat paljon lääketieteellisen taustan vielä. kuitenkin on havaittu, että Punainen risti 'CPR koulutuksia ovat hieman laaja kuin AHA' s. Heidän koulutus aikataulut ovat yleensä kauemmin kuin muut.

Mitä varsinaisen kurssin, AHA 's ensiapukoulutukseen on jaettu kolmeen osa kurssia:

1. Tehoelvytys (BLS), joka on tarkoitettu lääketieteen ammattilaisille

2. Heartsaver AED

3. Heartsaver CPR

Punainen Risti myös jakaa heidän koulutus kolmeen:1. Professional pelastajan 's CPR, tunnetaan myös CPR Pro

2. koulut ja yhteisön 's CPR

3. Työpaikka CPR

Yksi välitön eroja, jotka te 'll törmännyt välillä on aika on sertifioitu. AHA tarjoaa kaksivuotisen sertifiointiohjelma kaikkien niiden harjoitusten ensiapu, AED ja kaikki kolme kursseja CPR kun Punaisen Ristin tarjoaa vain vuosi 's arvoinen sertifioinnin kaksi viimeistä CPR kurssia. Vain Professional pelastajan 's CPR kannattaa kaksi vuotta. Sen lisäksi, Punainen Risti' CPR Pro sanotaan olevan ole niin tunnista hoitolaitosten verrattuna AHA 's BLS koulutus. Tämä on yksi syy, miksi useimmat terveydenhuollon ammattilaiset pyrkisi ulos AHA CPR sertifiointi yli Punainen risti.

Kuitenkin molemmat AHA ja Punaisen Ristin kansallisesti tunnustettu johtamaan tekevät topnotch lääketieteen koulutusta joko paikallisia tai kansallisia astetta.

1. AHA on sanottu olevan vaikeampi ensiapukoulutukseen kuin Punainen Risti '