Ero Ankkuri ja ReporterAnkkuri vs Reporter

Ankkuri ja toimittaja ovat osa uutiskanavat. Joskus ankkuri kaunistaisivat roolin toimittaja ja päinvastoin. Mutta se on melko harvinaista, että toimittaja koristaa napata ankkuri. Vaikka ankkuri ja reportteri voi muuttua puolin, ne ovat täysin erilaisia ​​monessa suhteessa.

Reportteri on yksi torjui uutisia tapahtumista ja ankkuri on henkilö, joka vain istuu alas edessä kameran ja toimittaa uutiset ihmisille. Ankkuri kutsutaan myös ankkuri, ankkuri nainen, uutiset juontaja ja uutistenlukija.

Reportteri kulkee noin keräämällä uutisia taas ankkuri vain istuu studiossa ja lukee uutisia, jotka on kerätty. Reportteri saa uutiset kautta monin tavoin, kuten lehdistötilaisuuksia, haastattelu, monisteet ja muita tapoja. Toimittajat ovat heittää äänensä ja jopa kirjoittaa käsikirjoituksia uutinen, että he ovat keränneet. Toisaalta, ankkuri ei tarvitse kirjoittaa käsikirjoituksen. Joskus ankkuri myös tekee työtä kirjoittaa uutinen, mutta vain harvoissa tapauksissa.

Kun verrataan kaksi työtä, työ ankkuri on enemmän arvostettuja ja korkea maksettu.Vaadittavat taidot tulossa ankkuri on erilainen kuin toimittaja. Tullakseen ankkuri, ihmisellä tulisi olla hyvä näyttää tai hyvä persoonallisuus hänen kasvonsa on enemmän nähdä katsojia. Ankkuri pitäisi olla kyky olla aina mukava taas edessään kameraa edes jännittynyt tilanteissa. Lisäksi ankkuri pitäisi olla hyvät kommunikointitaidot.

Reportteri pitäisi olla nenä haistaa uutisia ympäri. Heillä on ylläpitää hyviä yhteyksiä niiden lähteet niin, että he saavat uutiset ennen henkilö saa sitä. Lisäksi hänellä pitäisi olla hyvä komento kieli.

Yhteenveto

Reportteri on yksi torjui uutisia tapahtumista ja ankkuri on henkilö, joka vain istuu alas edessä kameran ja toimittaa uutiset ihmisille.

Toimittajat ovat heittää äänensä ja jopa kirjoittaa käsikirjoituksia uutinen, että he ovat keränneet. Toisaalta, ankkuri ei tarvitse kirjoittaa käsikirjoituksen.

Työ on ankkuri on enemmän arvostettuja ja korkea maksettu.