Ero NFC ja AFCNFC vs. AFC

Monet NFL tuuletin 's, kun pyydetään vertaamaan NFC ja AFC, Don' t osaavat erottaa ja erottaa toisistaan. Useimmat fanit Don 't jopa antaa fuzz siitä, ja usein laiminlyödä ero näiden kahden. He haluavat vain nähdä toimintaa, ja tuntea jännitystä, että peli tuo. En 't syyttää heitä, pidän peli samoin, mutta se saa vielä kiinnostavampaa, jos tiedät mitä ja kuka soittaa molemmilta puolilta NFL.

Poistamaan meidän sekaannusta kahden liigat, NFC sanoista National Football Conference ja AFC sanoista American Football Conference. Nämä ovat konferenssit NFL. Myöhään 60 's, nämä olivat kaksi eri Pro liigat, joita ei ole liitetty toisiinsa. Ne ovat usein kutsutaan iso kilpailijoita jalkapallon, mutta koska Yleisön pyynnöstä ne yhdistyivät yhdeksi Pro League, joka ajoi enemmän fanit ja enemmän rahaa molempiin konferensseihin.

National Football Conference (NFC) ja American Football Conference (AFC) ovat jotenkin samanlainen 'National League' ja 'American League' ja 'Major League Baseball Conference'. Nämä kaksi vanhaa Sarjat on omat erilaiset säännöt siitä nimetty hitter, kun taas AFC ja NFC ovat samanlaiset säännöt, ja ovat samaa luokkaa. Jokaisella konferenssi on keskimäärin 16 joukkuetta, jotka on jaettu tasan. NFC on oma pudotuspeleissä päättää kuka on seuraava NFC Champ lopussa jokaisen runkosarjan. Sama koskee AFC, ennen kauden päätteeksi, AFC Champ on valittu myös samassa prosessissa. Mestareita molemmat osapuolet sitten kohtaavat toisiaan Super Bowl, päättää kuka tulee seuraavaksi NFL Champion. The Game Super Bowl ovat valtavat. Useimmat fanit tulevat eri puolilla Yhdysvaltoja nähdä toimintaa, ja jännitystä, on peli, joka määrittää Champion of Champions.

NFC on osastojen saada lopullinen neljä joukkuetta, ja ne on jaettu perustuvat heidän taitojaan ja luokkia. Yksi osastojen Pohjois koostuu joukkueet Detroit, Chicago, Minnesota ja Green Bay. Toinen jako etelän koostuu joukkueet Carolina, New Orleans, Tampa Bay ja Atlanta. Joukkueet idästä ovat seuraavat: The New York (jättiläiset), Washington, Dallas ja Philadelphia. Ja lopuksi, kun taas Länsi ovat joukkueet St. Louis, Arizona, Seattle ja San Francisco. Kun lopullinen 4 joukkueet ovat voittaneet, he pelaavat NFC playoff 's, määrittää Champion.AFC on useita piirejä samoin. Ne Pohjois koostuvat joukkueet Cincinnati, Cleveland, Pittsburgh ja Baltimore. Joukkueet etelästä tulevat Tennessee, Houston, Jacksonville ja Indianapolis. Easterners ovat joukkueet Buffalo, New York (Jets), Miami ja New England. Lopuksi Länsi puolelta, ovat joukkueet San Diego, Denver, Oakland ja Kansas City. Nämä 16 joukkuetta myös taistella AFC otsikko. Tällä tavoin se on ollut vuodesta 2001, mikä tekee jokaisesta sarjan kilpailukykyä.

1. joukkueet pelaavat kussakin liigassa vaihtelee.