Ero Pony ja Miniature HorsePony vs Miniature Horse

Ensimmäinen asia, joka tulee yksi 's mielessä kuvitella kuvia poni ja pienoiskoossa hevonen on käytännössä koko näistä hevosista. Se voitti' t olla yllättävää, että monet ihmiset pitävät näitä kahta eri hevosta kuin yksi ja sama, koska niiden pieni koko tai korkeus kuin keskimääräinen hevonen. Todellisuudessa on olemassa monia kuvauksia, jotka erottavat kaksi.

Pienoiskoossa hevonen tai mini hevonen runsaasti Pohjois- ja Etelä-Amerikassa sekä Euroopassa. Syynä minis on sekoitettavissa ponit on, että ne jakavat joitakin ominaisuuksia hevoset ja ponit kokonaan. Kuitenkin minis luokitellaan pieni eräänlainen hevonen. Minis tulevat laaja valikoima värejä ja yleensä ainutlaatuinen turkki kuvioita. Ne ovat yleensä ystävällisiä. Koska itse asiassa, minis on käytetty noin ohjaamaan sokeita, ja ne on helppo kouluttaa. Se ei ole ongelma saada ne sisätiloissa koulutusta. Yhteinen elinikä minis vaihtelee 25-35 vuotta.

Miniatyyrihevonen mitataan eri ponit. Se johtuu siitä, että ne mitataan tuumaa vastakohtana jälkimmäisen joita mitataan käsissä (1 käsi = 4 tuumaa). Mini hevosia, maksimikorkeus on tavallisesti noin 38 tuumaa. Pony korkeus vaihtelee tavallisesti 9,2 14. 2 kättä. Minis että raskaaksi on usein ongelmia synnytystä. Heidän jälkeläiset usein myös kehittää epämuodostumia.

Koska niiden pienen koon, miniatyyri hevoset syövät vähemmän vastakohtana ponit. Sen sijaan, ponit ovat yleensä pitempi ja isompi kuin minis, täytyy nauttia suuremman elintilaa heille juoksennella hieman. Pony Torit tulee olla vähintään 10 x 10 jalkaa ulottuvuus. On myös havaittu, että yksi poni on annettava koko hehtaarin maa avaruuden viisi minis voi vielä nauttia, että sama maa-alue.Ponit on selkeä ulkoasu, koska niiden paksumman turkin. Heidän harja ja hännät ovat näkyvämpiä kuin minis. He Kookkaammat näköinen kuin minis koska niiden tiheä luut, pyöreä elimet, hyvin kaarevat kylkiluut, ja suuret silmät. Yleensä ponit elävät 25 30 vuoteen poikkeuksen joitakin, jotka voivat ulottua paljon enemmän. Kuten minis, ne ovat myös hyvin ystävällisiä ja älykäs.

Yhteenveto:

1. Miniature hevoset mitataan tuumaa, kun taas ponit mitattuna käsissä.
2. Miniature hevoset ovat pienempiä ja korkeus kuin ponit.
3. ponit näyttävät bulkier kuin pienoiskoossa hevoset. Niillä on myös paksumman kerroksen.
4. Miniature hevoset syövät vähemmän kuin ponit. Joukko viisi minis saavat yhden hehtaarin maa, kun taas vain yksi poni voivat nauttia samoista maa kokoa.