Ero UEFA Cup ja Mestarien liiganUEFA Cup vs Champions League

UEFA Cup ja Mestarien liigan liittyvät jalkapallon Euroopassa. Ne säätelevät Euroopan jalkapalloliitto Associations. No, Mestarien liiga on arvostetuin kahden jalkapalon.

Vaikka parasta joukkuetta National liigat pelata toisiaan vastaan ​​Mestarien liigan jalkapallo-ottelu, joukkueet, jotka tulevat kolmannesta kuudenteen tehtävissä National liigat, pelata UEFA Cupin. Paras joukkueet menevät pelata Mestarien liigan ja joukkueiden toiseksi vie UEFA Cupin.

UEFA on toiseksi arvostetuin Euroopan jalkapalloturnaus jälkeen Mestarien liigan, joka pidetään kaikkein arvostetuin turnaus maailmassa.

Joukkueet voivat saada Mestarien liigan vain kansalliset sarjat otteluissa. Lisäksi nykyinen mestareita myös turnaukseen suoraan. Kaikki yhdessä, 32 joukkuetta pelaavat arvostetun Mestarien liigan pokaalin. Joukkueet, jotka eivät ole oikeutettuja Mestarien liigan, pelata UEFA Cupin turnauksessa.

Ensimmäinen Mestarien liigan turnaus järjestettiin vuonna 1955, kun ehdotus tehtiin ranskalaisen urheilutoimittaja, ja L '? Quipe editori, Gabriel Hanot. Se oli vuonna 1971, että UEFA turnaukset alkoivat korvaten Messukaupunkien cup.

Mestarien liigan on round robin, joka koostuu sarjasta ryhmäkilpailuja käynnissä tyrmäyksellä puolivälierät. Toisaalta, se on kyse cup UEFA Cupissa.Yksi asia, joka on huomattava, että voittajat liigan oikeutettuja FIFA World Cup. Nykyään suosio UEFA Cup on vähentynyt, koska menestys Mestarien liigan.

Yhteenveto

1. UEFA on toiseksi arvostetuin Euroopan jalkapalloturnaus, kun Mestarien liigan, joka pidetään kaikkein arvostetuin turnaus maailmassa.

2. parasta joukkuetta National liigat pelata toisiaan vastaan ​​Mestarien liigan jalkapallo-ottelu; joukkueet tulevat kolmannesta kuudenteen tehtävissä National liigat, pelata UEFA Cupin.