Ero BB Guns ja Airsoft GunsBB Guns vs Airsoft Guns

Airsoft-aseet ja ilmakiväärien, näinä päivinä, ovat kaksi suosituinta harrastukset aseen harrastajia. Sotaleikkejä, ampumaurheilu, ja muut Airsoft pelit ovat hyvin houkutteleva nuorille ja aikuisille. Airsoft-aseet ja BB aseet ovat kahta eri tyyppiä ilma-aseet, että voit laillisesti omistaa useimmilla alueilla. Vaikka molemmat näistä ilma-aseet näyttää hyvältä, ja toimivat samalla tavoin kuin todellisia aseita, se on silloin yhtäläisyydet pysähtyä. Ne eroavat melko useita asioita. Tämä artikkeli näyttää, miten ne eroavat toisistaan.

Ilmakiväärien tai kuulalaakeri aseet ovat olleet jo noin 100 vuotta tai enemmän. Se on eräänlainen ilmakiväärillä että tyypillisesti ampuu 0,177 kaliiperi metalli pallot, jotka ovat tarpeeksi voimaa lävistää ihon ja tappaa pieniä eläimiä, kuten lintuja, oravia, ja muita pieniä peli. Jotkut käyttävät ilmakiväärien metsästykseen hyvin pieniä eläimiä tai tuholaisia. Niiden valikoima on lyhyempi verrattuna useimpiin pelletti aseet, mutta se on melko tehokas. Se ampuu 91 152. 4 metriä sekunnissa. Peltitölkit, paperi- ja kartonki ovat yhteisiä tavoitteita, että useimmat BB ase omistajat käyttävät. Lain mukaan kaikki ilma-aseet ja kiväärien pitäisi olla punainen kärjellä tynnyri, jotta voisitte selvittää, ovatko ne todellisia tai eivät. BB aseet 'tapaus, heillä ei ole punaista kärki piipun koska niitä ei luokitella leluiksi, ja siksi voi olla tappava ja vaarallista. Niitä ei ole tarkoitettu ammutaan ihmisiä, koska ne voivat olla tappava, jos vahingossa ammuttiin ne väärässä paikassa. ilmakiväärien, toisin kuin airsoft-aseita, ei pitäisi koskaan olla ammuttu tai käyttää sotaleikkejä varten ne voivat aiheuttaa todellista vahinkoa.

Airsoft aseet ovat viimeisimmät lisäksi Airguns. Ne ovat vain ollut voimassa vuodesta 1980-luvun alussa Japanissa. Toisin ilmakiväärien että ampua metallinen pallot, Airsoft-aseet palo kevyt muovi bonuksia, jotka ovat suhteellisen harmittomia. Sitä ei ole suunniteltu aiheuttamaan vahinkoa ja siksi on turvallisempi omistaa jopa lasten käyttää omassa takapihalla aikuista. Ne ovat yksinomaan viihteellinen. He ampua niiden pellettejä ei yhtä nopeasti kuin muiden Airguns. Kuula-aseet voi ampua nopeudella 55-91 metriä sekunnissa. Sen lähtönopeus vaihtelee noin 180-300 fps. Suunnittelu Kuula-aseet ovat lähellä jäljennöksiä sotilaallisten aseita. Siinä on kolme erilaista ammuksia; jousi, kaasu tai sähkö. Spring ampuma-aseet ovat halvimpia kolmesta, mutta ne ovat myös kaikkein kestävä laji. Niistä kaksi muuta, tällainen maksaa eniten, jos käytät ase paljon. Siitä huolimatta asiassa monet ihmiset haluavat tällaista koska se tarjoaa enemmän tulivoimaa. Sähköinen Airsoft on tunnetuin sotaan pelaajille. Tämä on lähinnä sen nopeasta, automaattinen palo.Yhteenveto:

1. BB aseet ovat olleet jo yli 100 vuotta, kun taas Airsoft on viimeisin lisäksi aseita. Se
on ollut voimassa vuodesta 1980-luvun alussa.
2. ilmakiväärien metallikuorisia pelletit taas Airsoft-aseet palo kevyt, muovinen BBS.
3. ilmakiväärien ampua nopeudella 91 152. 4 metriä sekunnissa. Toisaalta, Airsoft aseet ovat hieman
hitaammin. Se voi ampua nopeudella 55-91 metriä sekunnissa.
4. ilmakiväärien voi aiheuttaa vahinkoa, haittaa, ja jossain vaiheessa ovat tappavia. Airsoft-aseet eivät kuitenkaan ole
suunniteltu aiheuttamaan henkilökohtaiseen tai omaisuusvahinkoja.
5. Siksi ilmakiväärien ei voi käyttää ampua ihmisiä taas Airsoft aseet ovat turvallisia käyttää sotaleikkejä