Ero Raw ja SmackdownRaaka vs Smackdown

Kun maailma paini viihde, yksi nimi tulee synonyymi urheilun C WWE. Täysin tunnetaan World Wrestling Entertainment, WWE on viihdealan yritys, joka esittelee Showpaini yhdessä joidenkin käänteitä, koska niiden storyl ines. WWE on myös haarautunut ulos eri viihteen joka on tuonut olemassaoloon nimet WWE Raw ja Smackdown, muutamia mainitakseni. Miten nämä kaksi subbranches erityisesti eroavat toisistaan?

Subjektiivisesti, innokas pro paini katsojille sanoa, että yksi selvimmin erot näiden kahden välillä on, että Raw on hienompi luonteeltaan kuin Smackdown. Tämä on puhtaasti takia outoa storyl ines että kirjoittajat syöttää osoittavat vain pumppaamaan luokitukset, ja ne varmasti ovat onnistuu näin. Vaikka paini osa voi olla taipumus tulla varjoon tätä nuoremmat fanit yleensä rakastaa asennuksen, koska sen viihteeksi ei väliä, jos paini ei enää aito.

Se voi myös johtua liian dramaattinen juonen, joka teki Raw kaupallisesti suosittu kuin Smackdown. Tämän seurauksena on enemmän paini supertähtiä tuotettu raaka kuten Triple H, Heartbreak Kid (HBK), Batista, Cena ja Orton muun kuuluisan viihdyttäjiä. Yksinkertaisesti sanoi, kykyjen Raw ovat suositumpia kuin on tunnustettu todellinen paini parhaimmisto. Vuonna Smackdown monia paini parhaimmisto vaikka he 'eivät ole niin suosittua. Siten Smackdown on vain toissijainen sininen merkki verrattuna kiiltävä johtava punainen merkki tilan WWE Raw.Suhteen osoittaa ajan, raaka olevinaan maanantaina yötä, kun Smackdown airs perjantai-iltaisin. On myös syytä huomata, että raaka on pidempi käyttöaika kuin muut. Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että suurempi määrä televisionkatsojia maanantaisin eikä perjantaisin tehdä Raw kaupallisen merkityksen kuin sen vastine. Historiallisesti Raw on tuotteliaampia historia, joka alkoi tuulettaa 11. tammikuuta 1993, kun Smackdown alkoi 29. huhtikuuta 1999 mennessä.
Tehdään kahdella erillisellä luovat ryhmät, Raw ja Smackdown tarjoavat eri viihteen sopivat monipuolinen makuun monenlaisia ​​paini-rakastava yleisöä.

Yhteenveto:

1. Raaka on johtava punainen merkki WWE vastakohtana sekundaarinen sinisen merkkituotteiden Smackdown.
2. Raaka tuuletetaan maanantaisin vastakohtana SmackDown tuuletetaan perjantai-iltaisin.
3. Raw on pidempi ajoaika kuin Smackdown.
4. Raaka on suositumpi paini tähdet kuin Smackdown.
5. Sanotaan, että Smackdown esittelee parempi paini kuin Raw.
6. On myös havaittu, että Raw sisältää harrastaja juonen kuin Smackdown.