Ero jalkapallo kiinnittimiä ja baseball kiinnittimiäJalkapallo kiinnittimiä vs baseball kiinnittimiä

Jalkapalloilijoita sekä baseball pelaajia, kuluminen kiinnittimiä jotta he voivat saada tarttuvat lujemmin pelialustan. Sekä jalkapallo ja baseball kiinnittimiä on samat toiminnot C auttamaan pelaaja oleskelun lujana maahan, jonka avulla hän voi liikkua nopeasti, ja välttää helposti kompastuminen tai liukastuminen. Kuitenkin, vaikka niiden perustehtävänä on sama, jalkapallo kiinnittimiä eroavat baseball kiinnittimiä monin tavoin. Vaikka erot ovat kaventuneet ottamalla käyttöön tekonurmi, ne ovat edelleen olemassa monin tavoin.

Periaatteessa jalkapallo kiinnittimiä katso urheilujalkineet, jotka ovat valettu pohjat suuret nupit ruuvata antamaan pitoa. Nupit ovat säädettävissä sopimaan ehdot kentän.
Kuten baseball kiinnittimiä, ne on yleensä terästangot mittaus noin 3/4 tuumaa leveä ja puoli tuumaa syvä, ja ne kiinteästi pohjaan kengän.

Jalkapallo kiinnittimiä ovat raskaampia, ja yleensä enemmän tukea johtuen raskaampaa fyysistä veronsa urheilijoiden tuoma luonteesta pelin ja laitteita. He myös mennä niin korkealle kuin nilkka, vaikka eri tyylejä sopii eri henkilökohtaisia ​​mieltymyksiä. Toisaalta, baseball kiinnittimiä ovat paljon kevyempiä, ja älä mene ylös nilkan.

Metalli piikkejä voidaan käyttää baseball pelaajien sijasta muovista tai kumista, mutta ei jalkapallo kiinnittimiä; vaikka molemmat voivat käyttää muovi-kengät nastoilla. Tämä johtuu vaihteleva luonne baseball kentillä, joidenkin paljon vaikeampi ajaa kuin toiset.Kun taas nastoja baseball kiinnittimiä yleensä lähes sama pituus, jalkapallo kiinnittimiä tarjoavat erilaisia ​​pituuksia, lähinnä ero kannat ja pystyä käsittelemään erilaiset pinnat pelata.
Baseball, nopeampi pelaajat usein suosivat kevyempi listat, kun virta iskualuksina ja kannut valitsevat usein enemmän tukea kiinnittimiä. Jalkapallossa se on linemen jotka valitsevat enemmän tukea listat, nilkka tuki, kun käynnissä selkänsä sekä laaja vastaanottimet mennä kiinnittimiä, joka mahdollistaa paremman liikealueen.

Baseball pelejä tekonurmi, yleensä vain kannut ja kalastajilta käyttää piikkejä. Pelaajille jalkapallon sekä baseball pelaajat tekonurmi, he käyttävät usein kumi-kengät monien pienempien nupit niitä.

Yhteenveto:
Jalkapallo kiinnittimiä ovat raskaampia ja tukea, kun taas baseball kiinnittimiä ovat kevyempiä.
Baseball kiinnittimiä voidaan käyttää metalli piikkejä, kun taas ne eivät ole tottuneet jalkapallo kiinnittimiä.