Ero Alumiini ja puinen BatsAlumiini vs Puinen Bats

Tärkein kysymys arvioida eroa alumiinista ja puusta pesäpallo on C voi alumiininen maila osui baseball kauempana kuin puinen maila? Molemmilla lepakot on etunsa, ja voimme vertailla ominaisuuksia kahden mallin ensimmäinen. Ainoa merkittävä ero voi käydä niin, olisi niiden paino. Alumiininen bat on paljon kevyempi, ja tarjoaa enemmän valvontaa. Viime hetken muutoksia swing pallo on helpompaa kuin puinen bat. Koska puiset mailat tehdä keinuvat säätöjä vaikeampaa, ja tarvitsevat enemmän aikaa siirtää bat, alumiini on edullinen. Puiset lepakot on vähemmän rekyyli, ja eivät värähtele niin paljon verrattuna alumiini bat, joka on trampoliini vaikutus.

Jos haluat tietää ero puu- ja alumiini lepakoiden, meillä on joitakin parametrejä, jotka ovat massa bat, massan painon jakautuminen bat, kokoonpuristuvuuden puun vs. alumiinista, ja dynaaminen poikittainen jousto puun versus alumiinia.

Ymmärtämällä bat materiaalit, voimme löytää suuria eroja. Alumiini lepakot ovat lajikkeiden seokset, joissa on erilaisia ​​yhdistelmiä sinkin, kuparin ja magnesiumin. Näitä metalleja, kun seostetaan alumiinia, anna tehostettuun voimaa, kevyempiä, ja kestävyys. Alumiini lepakot eivät riko tai crack kuten puisia pesäpallo. Puiset lepakot on klassinen tuntuma ja ääni. Ne on tehty puusta, sekä pituus ja leveys viljan ilmaisee puun iästä ja tiheys. Puiset lepakot voi rikkoa ja crack ajan. Alumiini lepakot antavat vähemmän tärinää, jos ne on tehty cryogenically käsitelty alumiinista. On alumiini yksikerroksinen lepakot ja sitten on alumiinia kaksikerroksisen lepakot. Puiset lepakot on räätälöity taikinalla 'keinu ja tulevat eri muotoja ja kartio.

Oikeus paino bat määritetään painon suhde pituuteen. Tämä tarkoittaa 34 tuuman bat on -6 suhde painoon, ja painaa 28 unssia. Valitsemalla paino bat riippuu voimaa, korkeus ja ikä soittimen. Vahvempi taikinat voivat olla raskaampia lepakot, kuten puisia lepakot, ja pelaajat vähemmän voimaa voidaan käyttää kevyttä alumiinia lepakot. Kevyempi bat sitä enemmän se tuottaa vauhdissa ja lisäävät valvontaa. Puiset lepakot ovat kaikki paino keskittynyt tynnyri, ja se tarkoittaa kaikkia vakavuus on edelleen käsistä, ja paino ei jakautunut tasaisesti. Alumiininen bat 's paino on yhtenäinen, ja tasapaino piste ei ole tynnyri, joka on helppo vauhdissa. Massa puinen bat on väkevämpää, ja siitä tulee este saada korkeamman bat nopeus. Alumiini- bat on tehokkaampi lyödä sisällä piki verrattuna puinen bat, mutta haittana, että se voi lommo.

Yhteenveto:1. Suurin ero alumiinia ja puinen pesäpallo on paino.

2. Puiset lepakot eivät lommo, mutta voi rikkoa tai halki.

3. Alumiini lepakot eivät hajoa tai halkeile, mutta voi lommo.

4. Puiset lepakot on keskittynyt paino piipun, joka tekee swing hitaasti.