Ero Kevyt Agave Siirappi ja Amber Agave SyrupVaalea Agave Siirappi? vs Amber Agave Siirappi

Jos haluat hakea makeutusaineita ateriat, mutta sinä 've jo kyllästyneet kaupallisesti tuotetun makeutusaineita, kuten hunaja, vaahterasiirappi, mansikka siirappi, ja muut, jotka väittävät olevansa kaikki luonnolliset, mutta eivät todellakaan, sinun pitäisi kokeile agave siirappi. Agave on makeutusaine, joka on kotoisin Meksikosta. siirappi on hieman makeampaa kuin hunaja, mutta on enemmän hienostunut ja vähemmän gloppy. Tämä makeutusaine sopii kaikille kasvissyöjille, jotka myös haluavat syödä niiden elintarvikkeet raaka ja luonnollinen. Se 's makeampaa kuin hunaja ja sokeri mutta sisältää alhainen kalorit verrattuna molempia. Siksi monet terveellisiä mutta makealle yksilöt ovat tulossa pakkomielle agave siirappi. Siirappi tulee Blue Agave tai Agave tequiliana kasvi. Mehu uutetaan sydämessä agave kasvin ja suodatetaan sitten kuumennettiin luoda yksinkertaisia ​​sokereita. Suodatettu ja lämmitetty mehu lopuksi konsentroidaan hieman ohuempi ja super-makea neste vaaleasta meripihkan värinen voimakkuudesta riippuen käsittelyn.

Agave makeutusaine markkinoidaan valossa, meripihka, ja raaka lajikkeita. Kuitenkin suosituin ja bestsellereitä ovat keltainen ja valon agave. Kaksi pidetään eri ei pelkästään sen värejä, mutta myös sen maun. Molemmat tulevat samasta Blue Agave kasvin mutta käsiteltiin eri tavalla, joten ero värit ja maku. Se johtuu siitä, että suolojen ja kivennäisaineita, jotka suodatetaan pois tuottaa tasalaatuisia tuotteita. Jos haluat tietää enemmän, tässä on joitakin piirteitä sekä valon agave siirappi ja meripihka agave siirappi, joka eroaa ne toisistaan.

Valo agave siirappia käsitellään vähemmän lämpöä, mutta perusteellinen suodatuksen. Kaikki mineraalit, värejä ja makuja ovat kaikki uutetaan. Se on mieto, neutraali maku, jota käytetään exquisite- makuista elintarvikkeita ja juomia, koska se ei muuta alkuperäistä makua; se todella tuo esiin maku ja rikastuttaa sitä. Se on toisin hunajaa ja muiden sokeri- tuotteita, jotka todella muuttavat makuja ruokaa ja juomaa. Valo agave siirappi sopii kahvia, teetä, hedelmäsmoothieita, jäätelö, kakku, ja muut leivottuja tuotteita. Voidaan jopa käyttää vihannes salaatteja.

Keltainen agave siirappi, aluksi, on myös herkkä siirappi, mutta aavistuksen vanilja tuoksu ja maku vaahterasiirappia. Se sisältää mieto karamellin makuinen. Tämä agave lajike käsitellään vähemmän verrattuna valon agave. Kaikki sen mineraaleja, värit ja aromit säilyvät. Keltainen agave siirappi on alhaisin glykeeminen indeksi jopa verrattuna muihin agave siirapit. Tämä tarkoittaa, että kullanruskea agave metaboloituu hitaammin ihmiskehon sisällä 's verenkiertoon verrattuna muihin makeutusaineita. Erilaisten agave sopii ihmisille, joilla hypoglykemia tai diabetes tai jopa kaikille, jotka haluavat pitää matalaa verensokeria. Kokit ja herkkusuut mieluummin käyttäen meripihkan agave siirappi ja sekoita se mitä he 'uudelleen ruoanlaitto, koska se vain tuo esiin pehmeä maku mihinkään lautasen ja juomia. Tämä agave lajike on täydellinen teetä, lettuja, viljat, vohveleita, Proteiinijuomien, ja jopa grilli ja marinoitua kastikkeet. Se voi jopa käyttää spagettia ja liha lasitteet.YHTEENVETO:

Molemmat valo agave siirappia ja meripihka agave siirappi tuli Blue Agave kasvi.

Valo agave siirappia käsitellään vähemmän lämpöä, mutta perusteellinen suodatuksen. Kaikki mineraalit, värejä ja makuja ovat kaikki uutetaan kun meripihka agave siirappia käsitellään vähemmän verrattuna valon agave. Kaikki sen mineraaleja, värit ja aromit säilyvät.