Ero Baby Doll ja yöpaitaBaby Doll vs yöpaita

Yhä useammat naiset nyt mieluummin käyttäen erityinen vaate nukkuessa. Muita kuin yllään että sama vanha tavallista kotiin vaatteita nukkumaan, naiset käyttävät nighties ja nukkevauva helppous, mukavuus, ja jopa enemmän esteettisistä syistä. Mutta miten nämä kaksi suosittua yö vaatteet eroavat toisistaan?

Ensinnäkin 's vauva nukke. Se on eräänlainen yöpaita vaatteen suosituksi klassinen 1956 musta komedia, joka oli' Baby Doll. 'Nykyään tämä vaate on kehittynyt entistä eroottinen näköinen kuin koskaan tehden siten näytä olevan jonkinlaista alusvaatteita, koska se täysin altistaa naisen 's jalat ja voi jopa tietoisesti altistaa rintojen alueella. Tässä yhteydessä monet nukkevauva nykyään lohkottu erityisiä nauhoja, turkikset, ja röyhelöt.

Lisäksi baby doll 's hame kattaa yhden' lonkat ja on tyypillisesti räätälöity käyttäen läpinäkyviä vaatteita materiaalia. Sen alaosassa osa näyttää minihame. Vauva nukke on paras kulunut kanssa matching alusvaate, joka lisää sen yleinen kiinnostavuus. Monet nukkevauva tänään myydään jo yhdessä täydentävät pikkuhousut. Ei ole yllättävää, vaikka monet ovat käyttäneet nukkevauva muissa yhteyksissä, kuten osapuolet.Toiseksi nighties eivät ole liian kaukana nukkevauva suhteen ulkonäkö. Tunnetaan myös yöpaidaksi tai yöpaita, nighties ovat yleensä lyhyempi versio perinteisestä nightgowns. Nämä ovat usein valmistettu valon läpinäkyviä vaatteita, mutta näyttää olevan väljempi kuin nukkevauva. Nylon, puuvilla, satiini, ja silkki ovat suosittuja kangas valintoja nighties. Jotkut nighties pysyvät hip pituus ja loput voi nousta jopa lattian tasolla. Kuitenkin standardi nighties on helmat saavuttaa polven tasolle. Lisäksi useimmat nighties ovat selvästi tyylistä, mutta nykyään joitain muunnelmia koristavat monimutkaisia ​​kirjontaa ja pitsejä helmassa tai rintakuva alueella. Tämä on luultavasti yksi syy, miksi nighties helposti sekoittaa nukkevauva.

Yhteenveto:

1. Useimmat nukkevauva enemmän seksikäs näköisiä kuin nighties. Ne ovat lyhyempiä vaatteita helmat jotka ovat ylemmän reiden tasolla. Nighties, vaikka jotkut ovat hip pituus, voi mennä niin pitkälle kuin lattia pituus.
2. Useimmissa nukkevauva enemmän monimutkaisia ​​kuvioita tai koristeita. Tyypillinen nighties ovat yksinkertaisia ​​ilman pitsi, kirjonta, ja muut vastaavat mallit.