Ero Tyylikäs Slutty ja Trashy SluttyElegantti Slutty vs Trashy Slutty

Mitä muoti mielessä, yksi tyyli näyttää kääntää päät nykyään C slutty tyyliin. Syy, miksi ihmiset haluavat pukeutua slutty tyyli on, koska he haluavat näyttää houkuttelevalta muille tai etsiä vapaamman yllään seksikäs tai nuuka vaatteita. Tämä todennäköisesti antaa heille tunteen itsetunto ja luottamusta, aivan erityisesti vastakkaiseen sukupuoleen. Lisäksi 'slutty' voi myös koskea henkilön itsensä muu kuin hänen muoti mielessä.

On kuitenkin olemassa kahdenlaisia ​​slutty: yksi on nimeltään elegantti ja toinen on trashy. Sanoista itse, siellä 'on oikeastaan ​​ei tarvitse selittää tarkemmin vain määrittää niiden erot, koska ne ovat jo nimiä itse. Huolimatta hyvin subjektiivinen asia, tyylikäs slutty on' tyylikäs 'kun surkea slutty on yksinkertaisesti' surkea '. Vaikka 'sa hienoinen joka vetää ero, on joitakin yleisiä ominaisuuksia, jotka erottavat kaksi.

Ei 's ei ole epäilystäkään, tyylikäs slutty muoti on synonyymi tihkuu sex appeal yhdessä hyvän määrän itseluottamusta. Voit olla slutty mutta tyylikäs yllään nuuka niska minihameet tai takit seksikäs farkut. Suurin osa näistä sopivat täydellisesti muotoa ja käyttäjän 'kehon. Vaikka elegantti, slutty naiset käyttävät tällaisia ​​vaatteita, ne on vielä parempi malttia ja ovat yleensä älykkäämpiä kuin muut geneeriset, slutty henkilöitä. Kun osaa olla slutty, sinä 'll ymmärtää, että olet on tyylikäs, jos ihmiset ympärilläsi sanoa, että näytät tyylikäs ja upea. Käyttö meikki on myös hyvin vähän tai ei juuri käytetty aina tarvittaessa (tyylikkään ilmeen).Sinä olet surkea tyyppi, jos on tällainen asenne, joka erottuu kaikille. Valitettavasti tämä asenne nojaa enemmän negatiivinen seikka kuin positiivisia kuin olisi liian huoleton tai auki elämäänsä tai tunteita. Mitä muoti, vähemmän vaatteita käytetään, seksikkäämpi he tuntevat itsestään. Yksi voi helposti saavuttaa surkea, slutty muoti mielessä yllään lyhin kaikkien mikro shortsit. Läpinäkyvä toppeja, jotka tekevät näytät kuin jos 'eivät ole yllään mitään on myös yhteinen, surkea, muodin. Lisäksi useimmat näistä naiset eivät käytä alusvaatteita, koska ne ovat enemmän hyväksikäyttöön ja seikkailunhaluinen, kun se tulee sukupuoleen.

Yhteenveto:

1. Elegantti, slutty naiset ovat niitä, jotka kirjataan, kuinka ne kantavat itse käyttämällä nuuka puku.
2. Trashy, slutty naiset ovat ne, jotka kirjataan, kuinka lyhennettä tai nuuka niiden attires ovat.
3. Elegantti slutty yleensä liittyy kohtuullinen käyttö meikki saavuttaa tyylikkään ilmeen samalla surkea slutty kulkee käsi kädessä liiallinen käyttö kosmetiikassa.