Ero Ivory ja CreamIvory vs Cream

Ivory on vain varjo valkoisen värin. Norsunluun väri kutsutaan siten, koska se muistuttaa väri keila norsuja. Me kaikki tiedämme valkoista väriä ja sen merkityksestä. Ivory, joka on uusi väri suuntaus, on hieman sävy kermaa tai keltainen väri.

Aiemmin oli suuntaus mennä sen jälkeen valkoinen morsiuspuvun. Valkoinen pidettiin tyylikäs kun menee sitoa avioliiton ulkopuolella. Mutta tämä suuntaus ei ole enää ja ihmiset haluavat vaalean kermanvärinen hääpuku. Morsian ja sulhanen mieluummin norsunluun valkoiseen koska se menisi yhdessä ihon sävy. Jos valkoinen mekko on käytetty, se voi osoittaa pois kalpeus.

Toisin kuin valkoinen väri, Ivory tulee näky tummempi sävy. Se voi olla pohjavirettä beige, keltainen, kulta ja persikka. Verrattuna valkoinen väri, Ivory väriä pidetään lämmin väri.

Valkoinen väri ei useinkaan ole ristiriidassa muiden väripalettia. Kuitenkin Ivory väri voisi ristiriidassa joidenkin muiden värien. On huomattu, että Ivory värillinen leningit eivät vastaa neon tai trooppisia värejä. Perinteinen vaaleanpunainen, pastellivärit, lila värit ja salvia vihreät menevät hyvin Ivory väriä. Toisaalta, valkoinen väri tunnetaan mennä yhdessä lähes kaikki värit.

Vaikka kirjonta ja siro työ voidaan tehdä valkoinen leningit, se näyttää paljon parempi Ivory värillinen mekko.

Yhä useammat ihmiset ovat siirtymässä Ivory värejä kuin perinteinen valkoinen väri. Useimmat ihmiset pitävät Ivory väriä enemmän viehättävä.

Yhteenveto1. Ivory väriä kutsutaan siten, koska se muistuttaa väri keila norsuja.

2. Aiemmin oli suuntaus mennä sen jälkeen valkoinen morsiuspuvun. Valkoinen pidettiin tyylikäs kun menee sitoa avioliiton ulkopuolella. Mutta tämä suuntaus on muuttunut ja nyt ihmiset mieluummin Ivory sävyjä.

3. Morsian ja sulhanen mieluummin norsunluun valkoiseen koska se menisi yhdessä ihon sävy. Jos valkoinen mekko on käytetty, se voi osoittaa pois kalpeus.

4. Toisin kuin valkoinen väri, Ivory tulee näky tummempi sävy.

5. Vaikka kirjonta ja siro työ voidaan tehdä valkoinen leningit, se näyttää paljon parempi Ivory värillinen mekko.