Ero Spay ja NeuterSpay vs Neutri

Lemmikkieläimet ovat jo osa perheen. Koirat, kissat, ja mitä villi lemmikit ihmisillä on, nämä eläimet voivat antaa meille iloa, naurua, ja toveruutta. Jotkut koirat ovat myös elämää säästäjät pisteen uhraa elämänsä isäntiensä. Tämä on aivan totta varsinkin jos on television katseluun.

On varsin mielenkiintoista huomata, että on olemassa tällaisia ​​termejä kuten leikata ja neutri. Maallikolle, se voi olla tuntematon sana. Saat eläinlääkäri, hän voi selittää sen hyvin.

Spaying ja sterilointi on prosessi talteen sukuelimissä kissojen ja koirien vain antaa yksinkertainen selitys näistä terminologia.

Prosessissa spaying, naisten lisääntymisterveyttä elin on poistettu. Prosessissa neutering, miesten sukuelimiin elin on uutettu tai poistetaan. Tämä on yleensä merkittävä ero 'leikata' ja 'neuter.'

Tarkemmin, vuonna neutering, kiveksissä ollaan poistamassa tuosta eläin. Me kaikki tiedämme, että kivekset ovat lähde siittiösolujen. Vuonna spaying, munasarjat ja kohtu poistetaan niin, että eläin ei ole mahdollisuutta lisääntyä.Lääketieteellinen termi spaying on hystero ja munasarjan poisto tai poistaminen kohtu ja munasarjat. Sillä neutering, lääketieteellinen termi on orkiektomia tai poistetaan kivekset. Perehtymällä nämä terminologia auttaa te voi oikein tunnistaa tyypin leikkaus, joka tehdään.

Spaying ja neutering edellyttää, että eläin voi olla vähintään kuusi kuukautta vanha, jotta se voidaan suorittaa eläimelle. Tämä on mukaan American Humane Association.

Joten mikä on tarkoitus neutering ja spaying? Tämä on hallita eläinpopulaation mukaan American Veterinary Medical Association. Toiseksi, tämä on saada parempi yleinen terveydentila oman lemmikin.

Yhteenveto:

1. Spaying ja sterilointia tehdään eläimillä.
2. Spaying on louhinta sukupuolielimet naisten eläimiä pidetään neutering on louhinta sukupuolielimet uroseläimet.
3. spaying, kohtu ja munasarjat poistetaan kun neutering se 's kiveksiä että ollaan poistamassa.