Ero Hitsaus ja juottaminenHitsaus vs juottaminen

Hitsaus ja juotto kahdenlaisia ​​prosesseja, joita käytetään liittyä eri metalliosia. Nämä kaksi menetelmää käytetään myös korjata tai liittyä rikki osia tai täyttää aukot metalleja. Vaikka näiden kahden prosessin on sama käyttää, niillä on eri mekanismeja. Niillä on eroja käytössä lämpötilan ja sulamisen täyteaineen ja perusmetallien.

Hitsaus käytetään liittymään metalliosat sekä kestomuovien. Tämä on prosessi, jossa perusmetallin sekä lisäaine sulatetaan, ja kukin muodostaa sulan materiaalin tai hitsisulaan. Tämä hitsisulaa jähmettyy tehdä vahva liitos. Toisin kuin hitsaus, vain lisäaine sulatetaan juottamalla tekniikkaa. Lisäaine sulatetaan-osien välillä, jotka on liitetty. Kostutus-, joka on muodostettu väliin liitosten saa jähmettyi ja antaa yhteisen lisää voimaa. Voimme siis päätellä, että hitsaus sulattaa pohjan ja lisäainetta ja juottamalla sulaa vain lisäainepisaroiden.

Juottamalla on samanlainen juottamiseen. Juottamiseen, osat kaksi metallia, jotka on liitetty ei saa olla oksideja. Vuonna juottamalla, metallit, jotka on liitetty yhteen ei kuumenneta niiden sulamispisteet, mutta vain lisäaine kuumennetaan juuri sulamispisteen yläpuolella.Ero, joka voidaan nähdä välillä juotto ja hitsaus on lämpötiloissa. Hitsauksessa, korkeita lämpötiloja tarvitaan. Mutta juottamalla, lämpötila on vähän pienempi kuin lämpötila käytetään hitsauksessa.

Yhteenveto:

1. Hitsaus ja juotto kahdenlaisia ​​prosesseja, joita käytetään liittyä eri metalliosat, korjata rikkoutuneet osat, ja puutteiden korjaamiseksi metalleja.
2. Hitsaus on prosessi, jossa perusmetallien sekä lisäaine sulatetaan, ja kukin muodostaa sulaa materiaalia tai hitsisulaan. Tämä hitsisulaa jähmettyy tehdä vahva liitos.
3. Juottamalla on samanlainen juottamiseen. Lisäaine sulatetaan-osien välillä, jotka on liitetty. Kostutus-, joka on muodostettu väliin liitosten saa jähmettyi ja antaa yhteisen lisää voimaa.
4. juottamalla, metallit, jotka on liitetty yhteen ei kuumenneta niiden sulamispisteet, mutta vain lisäaine kuumennetaan juuri sulamispisteen yläpuolella.