Ero All Season ja talvirenkaidenAll Season vs talvirengas

Ajo lumessa eroaa ajo muissa ympäristöissä. Sinänsä renkaiden käyttää ajoneuvoissa talviautoiluun on erilainen verrattuna renkaat käytetyt ajoneuvot muina vuodenaikoina.

Mallit on kaksi rengasta ovat täysin erilaisia. Toisin kuin kitkarenkaat, talvi renkaat ovat suunniteltu parempaa valvontaa ja turvallisuutta lumen, jään ja veden. Jotkut saattavat ajatella, että kaikki kauden rengas voi toimittaa samoja turvallisuutta kuin talvirenkaat kylmissä olosuhteissa, mutta se ei ole niin.

Ensinnäkin Katsokaamme askelmia on kitkarenkaat ja talvirenkaat. Talvirenkaiden on suuret tilaa askelmat, joka auttaa renkaan kaivaa syvälle lumeen ja myös paremman pidon lumessa ja jäällä. Toisaalta, kitkarenkaat ole suuria tilaa askelmat. Askelmat ovat lähekkäin. Toisin kuin kitkarenkaat, talvi renkaat on erityisiä korvakkeet.Toinen ero, joka voidaan havaita välillä talvirenkaiden ja kitkarenkaat on, että entinen kukaan pääse kierroksella kotelo malleja, jotka antavat paremman pidon. Kaikki renkaat eivät ole näitä ominaisuuksia.

Vaikka talvirenkaiden pehmeä nastat, kaikki kitkarenkaat ei ole nastoja. Useimmat talvirenkaat muodostuvat piipohjaisten ja mikro pore yhdisteitä, mikä on hyödyllistä liikkuu lumessa ja jäällä. Tämä kvartsipohjaisten ja mikro huokosten yhdiste ei sovellu kitkarenkaat.

Yhteenveto

Toisin kuin kitkarenkaat, talvi renkaat ovat suunniteltu parempaa valvontaa ja turvallisuutta jää ja lumi.

Talvirenkaiden on suuret tilaa askelmat, joka auttaa renkaan kaivaa syvälle lumeen ja myös paremman pidon lumessa, jäällä ja vettä. Toisaalta, kitkarenkaat ole suuria tilaa askelmat. Askelmat ovat lähekkäin.

Toinen ero, joka voidaan havaita välillä talvirenkaiden ja kitkarenkaat on, että entinen kukaan pääse kierroksella kotelo malleja, jotka antavat paremman pidon. Kaikki renkaat eivät ole näitä ominaisuuksia.