Ero Mountain ja HillMountain vs Hill

Pinta maa on peitetty eri maastoissa. Eri vesistöjä ja eri Maisema. Maa 's landforms luokitellaan korkeus, kerrostuneisuus, rinne, rock altistuminen ja maalaji.

Yksi merkittävä syy, miksi maalajit vaihtelevat johtuu ilmaston ja kosteus alueella. Korkeus ja kaltevuus luokittelee ne landforms jotka ovat korkeat. Kerrostuminen luokittelee kivestä kerrokset tietyn osan maa. Alle luokittelu korkeus, me yleensä on, kallio, laaksot, tulivuoria, mäet ja vuoret. Määritelmän mukaan kallion on landform joka on hyvin jyrkkä reuna, todennäköisemmin kohtisuorassa maahan jo. Laaksot ovat maa tasangoilla joita ympäröivät kukkulat ja vuoret. Tulivuoret ovat landforms että on kraatteri ja epäsäännöllisesti säteilevät lämpöä maapallon 'sisustaa muodossa purkaus, nämä landforms tavataan yleisesti mannerlaattojen.

Mäki on kohonnut osa pelkkää joka ei yleensä ole huippukokous. Rooli mäen juontaa juurensa esihistoriasta että alkuperäinen ihmisasutukset rakennettiin mäkiä lisäämään suojaa petoeläimiä ja pitää ne kohonnut tulvista. Todennäköisemmin, mäki on loivempi kuin vuori. Maantieteilijät eriyttää mäkeä vuoren jonka korkeus. Se on korkeus raja 2000ft ja tämän yläpuolelle; sitä pidetään vuori. Korkein mäki maailmassa on Cavanal Hill Poteau, Oklahoma korkeus on 1999 ft. Muut mäkiä tehdään turistikohteet kuten Chocolate Hills Bohol, Filippiinit joka näyttää valtava paaluilla suklaata päivänvalossa.Korkein kaikista Maisema on vuori. Jyrkempi kuin mäen, se on erillinen huippukokous ja se 'korkeus alkaa 2001 jalkaa. Ja merenpinnan yläpuolella. Vuoret ovat edullisia yli kukkuloiden retkeilijöiden koska se on haastavampaa vaeltaa entistä koholla maastossa. Useimmat vuoret on järjestetty vuoristot kuten Himalajan joka taloa Mount Everestille, jonka korkeus 29029 ft.

Yhteenveto:

1. Hills ja vuoret ovat landforms luokiteltu korkeus.
2. Hills ei ole erillistä huippukokous.
3. vuoret yleensä istuvat yhdessä muiden vuoret ja kukkulat muodossa alueita tai vuoristot.
4. vuoret ovat jyrkempi ja korkeampi mäkiä.