Ero Matala Palkit ja kaukovalotMatala Palkit vs kaukovalot

Moottoriajoneuvot, kuten autot, bussit ja kuorma on ajovaloihin, jotka on kiinnitetty puskurin tai huppu. Nämä lamput käytetään valaisemaan tai antaa valoa, jotta kuljettajat näkemään tie kun he ajavat sumussa tai yöllä ja on huono näkyvyys.

Ajovalaisimet kutsutaan myös ajovalot ja voidaan käyttää myös polkupyörissä ja muiden ajoneuvojen muut kuin edellä mainitut, kuten junissa ja lentokoneissa. Koska liikenneonnettomuudet yöllä ovat hyvin yleisiä, ajovalaisimet ovat kokeneet merkittäviä parannuksia, koska ne otettiin ensimmäisen kerran käyttöön 1900-luvun alussa.

Ajovalaisimet voi olla lähivalot tai kaukovalot. Low lähivalolamput on mekanismi, jossa valo saa kastaa vivulla, joka sijaitsee auton sisällä. Se on johtanut kehitystä Bilux lamppu vuonna 1924.

Se on yksi lamppu kanssa pitkät kuin kaukovalot, ja se on myös lähivalot. Ennen 1980-luvun lopulla, himmentimiä tai laskut olivat jalka käytössä. Nykyaikaiset -valonhettimet nyt sähkökäyttöisiä.

Ne on tehty pareittain sijoitettu huppu tai puskurin ajoneuvojen, ja on sekä lähivalot ja kaukovalot. Se voi olla yksi lamppu kutakin säteen, tai se voi olla yksi lamppu, jossa on useita toimintoja.

Kaukovalot kutsutaan myös kaukovalot tai koko palkit. Valo että kaukovalot tarjoavat on kirkas, jonka tarkoituksena on maksimoida näkeminen etäisyys kuljettajan. Se on suunnattu suoraan eteenpäin ja soveltuu käytettäväksi vain, jos ei ole muita autoja tiellä, koska häikäisyä voi pilvi silmissä muiden kuljettajien.Myös tästä syystä on suuri säde ei ole sopiva käytettäväksi sumu, sade tai lunta. Tämä on yksi tärkeimmistä syistä liikenneonnettomuuksien joita voidaan estää, jos kuljettajat käyttävät lähivalot aikana tällaisia ​​sään.

Matala palkki tunnetaan myös lähi- tai lähivalojen ja valonjakauma se tarjoaa on rajoitettu ja ei häikäise muita kuljettajia. Se soveltuu käytettäväksi silloin, kun on olemassa muita ajoneuvoja tiellä varsinkin vastaantulevien ajoneuvojen.

Matala palkit ohjataan joko alaspäin tai sivullepäin tarjoaa hyvän näkyvyyden ja vähemmän häikäisyä. Valoa tarjoama alhainen palkkien ei ole suunnattu silmissä muiden kuljettajien.

Estämään nurjalta ajovalaisimet tukkimasta kuljettajia, vasen liikenteen maissa on alhainen lähivalolamput joka kastaa vasemmalle, kun oikea liikenne maissa on alhainen lähivalolamput että pulahtaa oikealle. Projektori-tyyppinen ajovalaisintyypin on nyt käytettävissä, joka mahdollistaa sekä vasemmalle tai oikealle liikennettä palkki.

Yhteenveto:

1. Lähivalot on ajovalaisin, joka tarjoaa valonjaon, joka tuottaa riittävän valaistuksen rajoitettu valo suuntautuu muita kuljettajia, kun kaukovalot on ajovalaisin, joka tarjoaa kirkkaan valon, joka on valettu suoraan eteenpäin tarkoitus maksimoida nähdä etäisyyttä.
2. Korkea palkit soveltuvat käytettäväksi, kun kuljettaja on yksin, kun lähivalot ovat sopivia käytettäväksi muitakin ajoneuvoja tiellä.