Ero TL ja TSXTL vs TSX

Useimmat ihmiset, jotka ottaa nopeasti kurkistaa, uskomme, että on hyvin vähän eroja TL ja TSX malleja. Acura on oikeastaan ​​kehittänyt sekä näiden mallien valittaa tarpeisiin joilla perheiden kuljettaa yhdistettynä halu pitää hauskaa ajon.

TL on listattu hieman korkeampi markkinahinta kuin TSX. Vaikka ne jakavat saman moottorin koosta ja sama kaupunki MPG, voittaja valtatie mailia per gallona on TSX.

TL on vähän isompi, kun vertaa niiden kuutiojalkaa, leveys, pituus ja akseliväli. Nämä suuremmat mitat merkitsevät myös sillä on suurempi kääntösäde. Voit myös saada lisää kuutio jalka lastitilan kanssa TL. Niille, jotka ennakoivat enemmän kuin yksi matkustaja, suurempi sisätilojen kääntää suoraan lisää matkustusmukavuutta.

TL tarjoaa neliveto versio, mutta turvaominaisuudet ja voimansiirron ovat periaatteessa samanlaisia.

Sikäli kuin tyyli tulee, TSX paitsi on tehnyt joitakin parannuksia hauskaa, tyylikäs, aerodynaaminen suunnittelu, mutta tarjoaa myös enemmän saatavilla kehon toimintoja niille, jotka haluavat tuoda henkilökohtainen tyyli autonsa ulompi suorituskykyä parantavia ominaisuuksia. TSX on enemmän saatavilla vaihtoehtoja parantaa ohjauksen ja pyöräntuennan näkökohtia, ratsastaa, joka on nopeampi ja mukavampi.

TL on Acura, joka on tarkoitettu niille, jotka etsivät korkeampaa laatua, kun se tulee ottaa mukavan auton. Pienet yksityiskohdat antavat vetovoimaa täysikokoinen sedan, kun taas pienemmät TSX tarjoaa hieman vähemmän tarkentaminen.Tuolloin tätä kirjoitettaessa, TSX myy enemmän kuin TL yksinkertaisesti koska siellä on enemmän TLS tiellä.

TL on tarkistettava mukavampaa niille, jotka ovat erityisesti heidän auton istuinten. Pitkillä matkoilla on raportoitu tulla epämiellyttävä tarpeeksi vetää yli tauon ajettaessa TSX.

Mutta entä ne asiat, jotka ovat vaikeampi luetella tilastollisessa muodossa? Pienempi runko ja rungon TSX antaa sille enemmän lyöntiominaisuudet. Tiukentamalla kääntösäde ja hieman kevyempi, on parannus yleistä kuljettaja 's yhteydessä tien, ja perus huvitekijät.

Yhteenveto:

1. TL on vähän kalliimpi.
2. TSX on parempi maantieajossa mittarilukema.
3. TL on suurempi, ja se sisältää enemmän sisätilojen matkustajan tilaa.
4. TL on AWD vaihtoehto.
5. TSX tarjoaa enemmän ominaisuuksia suhteen tyyliin.
6. TL on korkeampi laatu.
7. TSX on parempi jälleenmyyntiarvo.
8. TL on mukavampaa.