Ero AKT ja AUTOAKT vs AUTO

Auto pistooli ei pidä sekoittaa AKT koska se on melko erilainen sekä suorituskyvyn sekä muut tekniset seikat. Auto tarkoittaa automaattista ja on nimittäin kahteen ryhmään tämän koneen automaattinen pistooli ja puoliautomaattinen pistooli.

On paljon eroa AKT ja automaattinen pistooli. AKT 's täysi muoto on automaattinen Colt pistooli. Sitä on käytetty kerralla Yhdysvaltain armeijan veteraanit. Tämä seikka on antanut melko myönteinen maine. On yksi malli nimeltään .45 ACP joka on tunnettu aiheuttamalla yksilöllisesti sijoitetaan usein mahdotonta haavoja. Toinen seikka, joka tekee AKT paljon himoitun ase on, että se tarjoaa varmasti-shot soluttautuminen aiotun uhri 's elin. Tämä johtuu siitä, että luodit, joita käytetään tässä mallissa on suhteellisesti suurempi koko kuin muu normaali-yritysten olemassaoloa. Kone Automaattinen pistooli toisaalta on pistooli, joka on rakennettu samaan tapaan kuin käsi ase. Se lataa itse ja voi tulla täysin automaattinen vaatiessa käyttäjä. On sisäänrakennettu kammioissa, jotka on tarkoitettu patruunoita. Tämä ase on varsin kompakti ja helposti sovi keskiarvo taskussa. Tämä tekee siitä parempana ase SWAT joukkueiden tai henkilöstö osallistuvat pelastamiseen panttivangit säännöllisesti, koska nämä ovat tilanteita, joissa se on välttämätöntä, että ase pidetään poissa näkyvistä. Special Forces jotka joutuvat suorittamaan tiettyjä, erittäin monimutkaisia ​​toimintoja myös käyttää tätä asetta.

AKT on aivan erilainen kuin Auto pistooli. AKT on melko turvallinen investointi. Se on tunnettu samalla tarkka paras mahdollinen erityisesti silloin, kun käytetään ihmisiin. Se on erinomainen vaihtoehto combative varten tilanteissa, jotka vaativat nopeaa taitoa ja näppäryyttä. On lisäetu tämän ase, että se ei ole paljon ääntä. Se on varustettu tehokkaalla äänenvaimentimella että vaimentaa melua todella hyvin. Salaman määrä, joka vapautuu on myös melko alhainen. On hillitty määrä rekyyliä liikaa. Korkein määrä paine on sata ja neljäkymmentäviisi MPa, joka on erittäin kohtuullinen määrä verrattuna muihin aseita samaan luokkaan. Syvyys tunkeutuminen luodit potkut AKT alue yksitoista-kaksikymmentäseitsemän tuumaa etäisyydestä riippuen, jossa tämä pistooli laukaistaan ​​ja tarkkuuden ampuja. Auto käytetään tilanteissa, kaksintaistelu henkilöt tuodaan kiinteässä yhteydessä toisiinsa. Tämä pienempi ase on helpompi käsitellä ja manipuloida sisällä ja ahtaissa paikoissa. Joten, suurin ero AKT ja Auto on pitkälti kuin koko. AKT on taipumus olla suurempi kuin Auto.

Yhteenveto:1. varten ne voidaan saattaa käytössä myös vaihdella. AKT käyttävät pääasiassa sotilaallista henkilöt, kun auto on nähty paikoissa kuten pelastusoperaatiot, salainen virkamatkat jne

2. halkaisija luodit, joita käytetään AKT on suurempi kuin ne, joita käytetään Auto.

3. Auto voi jopa Pierce asevarikko tai kova aineita, jotka AKT voi.