Ero Jazz ja FitJazz vs. Fit

Auton ostajat Honda linjan usein miettinyt, mitä auton malli he haluavat ostaa. Varsinkin jos he haluavat ostaa kompakti auton tyyppi, ei käytännössä kymmeniä autoja, joista valita. Kuitenkin Honda, on ns Jazz ja Fit tarrat. Mitkä ovat erot Honda Jazz ja Honda Fit kompakti autoja?

Vuodesta 1982 lähtien Honda Japani käytetty nimi Honda Jazz erilaisia ​​niiden tuotteisiin. Yksi on 1986 moottoripyörä malli (skootteri-tyyppi), joka valmistetaan yhä, ja on myynnissä Kanadan alueilla. Nimi Honda Jazz voi viitata myös suosittu Honda kaupungin auto. Nämä autot, kun markkinoidaan tietyillä alueilla Euroopassa, kantavat Jazz nimi. Kolmanneksi, Honda Jazz on myös vaihtoehtoinen annettu nimi Honda Fit (kompakti automallin kaupan Kiinassa ja Amerikassa). Tämä vaihtoehtoinen nimi viittaa samaan autotyypin, mutta sitä myydään ja jaetaan joissakin Euroopan maissa sekä Lähi-idässä, Afrikassa, Intiassa ja monissa osissa ympäri Aasiaa. Jos jotain puhutaan Honda kompakti auto, niin jazz ja Fit ovat periaatteessa samat, vaikka niiden tekniset lievästi vaihdella joiltakin osin, riippuen autojen lakeja maan 's markkinoilla.

On olemassa monia uusia muunnelmia Honda Fit / Jazz kompakti autoja. Nämä 5-ovi autot eroavat joiltakin osin määräytyy sen mallin mukaan. Moottorit, esimerkiksi kertoo ero näiden autoja. Siellä ovat 1. 2, 1. 3, 1. 4 ja 1. 5 L Fit / Jazz moottorimuunnokset, joista jokainen laakeri pieniä eroja muita näkökohtia. Siksi, jos vertaa Jazz 1. 4 kanssa Fit 1. 3, on varmasti, että vähäinen erilaisuus, toisin kuin vertaamalla jazz 1. 5 ja Asenna 1. 5, jotka ovat käytännössä samat.Yksinkertaisuuden vuoksi kertoa tavalliset erot, on parasta tutkia jazz ja Fit, joilla on eri moottori tyyppejä. Let 's ottaa jazz 1. 4 ja sopivat 1. 3 esimerkkeinä. Jazz on vilkun kyljelleen, kun taas Fit doesnt' t mitään. On myös vain yksi kulma takana on ensimmäinen, verrattuna kaksi kulmaa jälkimmäisen. Perusteella nopeusmittari testin Jazz nähtiin olevan suurempi nopeusrajoitus 220 km tunnissa, kun taas Fit on niukka 180 km tunnissa. On myös tärkeää todeta, että jazz on yleensä markkinoidaan kolmen vuoden takuu, kun taas Fit on vain yhden vuoden. Huomioi nämä tekniset erittelyt joskus vaihtelevat paikan jakelun ja autokauppias 's politiikkaa.

1. Yleensä Honda Jazz koskee Honda 's kompakti auto, jota markkinoidaan pääasiassa Aasiassa, kun taas Honda Fit koskee sama kompakti auto malli, joka on jaettu Länsi alueilla, erityisesti Yhdysvalloissa