Ero Honda Accord ja Pontiac G6Honda Accord vs. Pontiac G6

Amerikkalainen lihaksen vs. Japani hienovaraisuutta C, joka näyttää olevan teemana auton vertailun. Kilpailijat yhdellä silmäyksellä, ovat Pontiac G6 vastaan ​​huomaamaton Honda Accord. Kaikissa asioissa oikeudenmukaisuuden, keskitymme lähtötasona verhoiluun molempien merkkien. Jatka lukea, ja löydät varmasti tulosta hieman yllättävä.

Ensinnäkin otamme Honda Accord LX, joka on 2. 4L inline-4-moottori, joka on jotka ovat 5-vaihteinen käsivaihteisto vaihteisto, ja tuottaa 177 hevosvoimaa 6,500rpm. Tämä säästäväinen V-TEC moottori on polttoainetalouden 25 mailia per gallona yhdistettyä kaupunki- ja maantieajossa. Valmistaja 's ovh tätä mallia varten alkaa $ 21.765.

Pontic G6, hinnoiteltu $ 20.490, on varustettu vakio 2. 4 litran inline-4 moottori, joka pystyy saavuttamaan 164hp at 6400rpm kautta 4-nopeuksinen automaattivaihteisto. Se on yllättävän polttoainetta, aivan kuten Accord, jossa on 25mpg luokitus.

Tietyt yhtäläisyyksiä niin lähtötasona autot ovat: 4-wheel ABS ensisijaisena vakio turvallisuustekijä, etupyörä voimansiirto, tuuletetut levyjarrut kaikissa kulmissa, ja jopa 5 matkustajille sisätilat. Muilta, kaikki on erilaista, kuten omapainoa, jossa Accord LX painaa hieman trimmerillä 3230 lbs., Verrattuna Pontiac 's 3305lbs joukkotuhoaseiden. Renkaat ja vanteet myös poiketa pelkän millimetriä, jossa Accord yllään 16 tuuman kevytmetallivanteet kääritty 215/60 kaikki kauden renkaat, ja G6 yllään 215/55 kokoinen kumi yli 17 tuuman vanteet.On kuitenkin huomattava, että kaikki nämä luvut ovat lähtötason malleissa, sekä autonvalmistajat. Asiat saavat hieman enemmän hyväpalkkainen, kilpailukykyä ja arvokkaampi kuten mennä ylös erilaisten viimeistelytasojen. Accord tarjoaa kolme erilaista viimeistelytasot, eli pohja LX, päivitetyn EX ja huippuluokan EX-L, joka tarjoaa erikoisominaisuuksia, kuten nahkaverhoilu ja lisävarusteena navigointijärjestelmä.

Pontiac G6 on saatavana 6 leikkaa aina pohja sedan GT avoauto, joka on varustettu 3. 5-litrainen V6-moottori, joka pystöissä pois 217-hevosvoimaa. 4-nopeuksinen automaattivaihteisto kanssa ylikierroksilla on kiinteä tätä verhoiluun tasolla.