Ero Akseli Back ja Cat BackAkseli Back vs Cat Takaisin

Autot ovat tunnettuja leluja 'iso pojat'. Kun ihmiset puhuvat autoista, se on joko noin parantaminen nopeutta ja voimaa, tai estetiikka muutokset ja ulkomuoto. Ihmiset rahaa näitä asioita, ja yleisin aiheuttaa sekaannuksia on aihe muuttaa ja parantaa pakoputkistoon.

Monet ihmiset ajattelevat, että menee kissa takaisin tekevät autoja onnistuvat paremmin, toisin sanoen saada hevosvoimaa (hv). Tämä on erittäin kiistanalainen keskuudessa auto aficionados, joidenkin väittäen 5-10 hv vahvistus kissa takaisin asennettuna; kun taas toiset ovat eri mieltä, ja väittää, että ei ole mitään eroa tai lisävirtaa etuja. Ne jopa muuttavat pakoputkistoon ja vertaa vain todistaa sen.

Teknisesti kissa takaisin viittaa osiin ennen tai jälkeen katalysaattori (riippuen siitä, miten sitä katsot). Että 'Siksi se on nimetty niin. Kissa takaisin asennus on paljon monimutkaisempi, koska korvaaminen koko putkiston tarvitaan. Se edellyttää, että äänenvaimentimet, vinkit, resonaattorit, ja pakoputket.

Ottaa, tai asentamalla, akselin takaisin pakojärjestelmä, joka suurin piirtein antaa sama voima hyödyt. Se on myös halvempi, ja merkitsee helppo asentaa. Akseli takaisin asennus vain vaihtoehdossa äänenvaimennin ja vihjeitä. Tämä on toteuttamiskelpoinen vaihtoehto, jos haluat pitää auton varastossa paljon samaa, koska putket ovat yleensä vain poistetaan akselin risteyksessä.

Kuitenkin ihmiset silti yrittää mennä kissan takaisin että epävarmat hp voitto. Kissan selkä ovat melko kalliita, mutta jos on jotain varma pakokaasujärjestelmän, se on parannus äänen. Silti, se voi silti olla subjektiivinen, koska eri ihmiset mieluummin erilaisia ​​ääniä.

Jos tarvitaan lisää suorituskykyä todella halutaan, hyvin suunniteltu kissa takaisin sanotaan tuoda, että ylimääräistä 'umph'. Yleinen auto Järjestelmä on tutkittava, ja suunnitteluprosessia pakokaasujärjestelmän jätetään ammattilaisille.Extreme kulkuun tai yksinkertaisesti nimeltään 'Modaus', edellyttää usein kissa takaisin asennukset. Muutokset kuin menee 'true duals' liittyy kissa takaisin vaihto.

Yhteenveto:

1. akseli takaisin korvaaminen liittyy vain poistamalla putket akselin risteyksessä, kun taas kissa takaisin liittyy korvaa useamman putkiston, joka on tyypillisesti koko osuuden jälkeen katalysaattori.

2. Ilmeisesti kissa takaisin asennus lisää hevosvoimaa, mutta monet hyväksyvät että harkittu suunnittelu ja tuotannon laatu, syntyy huomattavia hp hyötyä.

3. Akseli takaisin ei lupaa mitään lisätehoa, mutta on huomattavasti halvempaa kuin kissa takaisin.