Ero Piste3 ja DOT4 Brake FluidDot3 vs DOT4 Brake Fluid

On vaikea tietää, kuinka paljon me todella tietää autojen otamme itsestäänselvyytenä, kun meillä on ne tiellä ja käynnissä. On paljon ihmisiä, jotka maksavat paljon huomiota auton 's yksityiskohtaisesti, ja kaikki mitä tarvitaan varmistamaan, että auto loistaa kuin uusi koko ajan kuitenkin, kuinka paljon vaivaa me maksaa ymmärtämisessä komponenttien ja pienet asiat jotka tekevät tämän hieno asia työtä, kuten öljy- ja rikkoa nesteitä? on olemassa muutamia eri jarrunesteet, joita yleensä käytetään. yksi on nimeltään dot3, ja toinen on nimeltään DOT4 jarruneste, mutta mitkä ovat erot näiden kahden?

Jarruneste luokitukset

? Piste3 jarruneste katsotaan olevan standardin mittauksia tarvitaan huolehtia normaalin jarrujärjestelmä autossa. Heillä on kyky käsitellä lämpöä jopa tiettyjä stentti koska sen kemiallisten komponenttien.

? DOT4 jarruneste toimii samalla tavalla kuin dot3 neste, mutta se on parempi nestettä, koska se pystyy käsittelemään ongelmia, jotka liittyvät valmistuksen tai väärästä käytöstä muihin jarrunesteisiin, jolloin siitä tuli luotettavampi komponentti.

komponentit

? Piste3 tauko Neste sisältää sekoitus polyalkyelen glykolin ja eetteriin. Ne toimivat hyvin kosteissa ja kuumennetaan olosuhteissa, kuten jarrujen yleensä kuumentaa jatkuvasti käytön, ja se on tärkein tekijä, joka neste on käsitellä.

? DOT4 tauko Neste sisältää boraatti, joka lisätään glykolia, jotta se olisi apt kiehumispisteeseen. Yhdistelmä mahdollistaa kemiallisen vakauden nesteen, jopa erittäin korkeissa lämpötiloissa, ja vesi toleranssi, mikä on erittäin tärkeää asianmukaisen toiminnan koko jarruja.

vahvuudet? Piste3 jarruneste on erittäin hyvä kuiva kiehuva kapasiteettia, ja erittäin hyvä märkä kiehuvaa kapasiteetti samoin. Kun neste on alttiina ilmakehälle ja vettä ne toimivat nopeasti ja hyvin.

? DOT4 jarruneste toimii paremmin kuivalla kiehuvaa kapasiteetti, mutta ne eivät toimi niin nopeasti, kun se tulee märkä kiehuvaan kapasiteettia.

On erittäin tärkeää ymmärtää tarkoituksen näistä komponenteista, jotka voivat näyttää olevan niin vähäinen, mutta jotka ovat kuitenkin erittäin tärkeitä auton 's järjestelmä. Jarrut auton ovat ehkä tärkein asia, että sinun täytyy pitää hyvässä toimintakunnossa, ja ymmärtää sen tehtävät on erittäin tärkeää.

Yhteenveto:

1. Piste3 neste on tavallinen hyväksyttyä jarrunestettä käyttö jokainen auto.

2. DOT4 jarruneste on monimutkaisempi, koska se auttaa säilyttämään oman jarrujärjestelmä, samoin kun yrittää käsitellä mitään huonoja vaikutuksia.

3. Piste3 on glykolikomponenttina joka on hyvä keittämiseen ja lämmittämiseen vastuksen.