Ero Bensiini Autot ja Diesel AutotBensiini Autot vs Diesel Autot

Oikean auto on varsin tärkeää, koska olet yleensä juuttunut auton valitsemasi lähivuosina. Yksi tärkeimmistä tekijöistä on valittava joko bensiiniä auton ja dieselauton. Suurin ero bensiinin auton ja dieselauton on tehokkuus. Dieselauto- saavutetaan suurempi tehokkuus kuin bensiini auton, koska se on paljon korkeampi puristus hinnat. Yhdessä lisääntynyt tehokkuus on kuitenkin korkeampi hinta dieselin bensiiniin verrattuna. Joten jos käytät auton usein, kannattaa harkita saada bensiiniä autoa.

Toinen merkittävä ero bensiiniautojen ja dieselautojen on luotettavuus. Koska dieselmoottorit ovat tarkoitettu toimimaan paljon korkeampia paineita, kaikki osat tehdään tukevampi kestämään suuria rasituksia. Dieselauto- myös doesnt 't on sähkösytytysjärjestelmää joka voi olla toinen kohta epäonnistumista on bensiinin autossa, varsinkin sytytystulpat joka epämiellyttävä ajan mittaan.

On toinenkin etu dieselautoihin ihmisille, jotka etsivät vaihtoehtoisia polttoaineita. Dieselmoottorit alun perin suunniteltu toimimaan mineraaliöljyä. Sinänsä nykyisissä dieselmoottoreissa voi työskennellä jalostettu biodiesel, kuten ne on saatu ruokaöljyä, ilman muutoksia. Tämä ei ole mahdollista bensiiniautojen johtuen niiden alhaisen puristuspaineen.

Toinen ero bensiiniautojen ja dieselautojen on luontaista itse polttoaineen eikä autoa. Diesel ei ole niin syttyvää kuin bensiini ja on paljon vähemmän todennäköisesti aiheuttaa räjähdyksen jos saat onnettomuuteen ja polttoainesäiliö rikkoutuu.Tärkein syy, miksi kaikki eivät valita dieselautojen yli bensiiniautojen on hinta. Johtuen tukevuus moottorin ja muut tekijät, hintaero on usein varsin huomattava. Et voi myöskään tehdä tätä kustannusten mitään säästöjä huolto- ja polttoaineen varsinkin jos olet jatkuvasti matkustava. Jos et todella keräät mailia että nopeasti, se voi järkevämpää saada halvempaa bensiiniä auton.

Yhteenveto:

1. Diesel auto saa paremman mittarilukema kuin bensiinimoottoreiden.
2. Diesel on kalliimpaa kuin bensiini.
3. Diesel autot ovat luotettavampia kuin bensiinimoottoreiden.
4. Dieselautot työskennellä biodieselin muutoksitta taas bensiinin autoja ei.
5. Diesel autot ovat turvallisempia kuin bensiinimoottoreiden.