Ero Engine ja MotorMoottori vs Motor

Moottori

Sana 'moottori' tulee latinan sanasta 'ingenium.' Moottorissa on laitteen tai järjestelmän (sähköinen, mekaaninen, kemiallinen tai jopa sosiaalinen, ihmisen, tai poliittisia), joka saa aikaan tuloksen. Esimerkiksi pommi on moottori, nosturin on moottori, vesi-käyttöinen mylly on moottori, poliittinen puolue on myös moottorin, ja jopa rikollisliiga on moottori. Vähitellen kautta vuosikymmenten, 'moottori' alettiin yhdistää erityisesti kattilat, tulipalo, uunit ja pommeja. Lyhyesti, mitä tahansa laitetta, joka oli taipumus kuumeta ja räjähtää. Kuitenkin järjestelmä oli vielä pidetään 'moottori' eikä vain voimalaitteen. 1900-luvulla, moottori voimalaitteen kutsuttiin 'moottori.' James Watt laittaa nimen 'höyry' edessä moottorin erottaa sen muista moottoreiden tuolloin.

Moottorit ovat pohjimmiltaan laitteita, jotka muuntavat kaikenlainen energian aikaansaamiseksi mekaanisia vaikutuksia. Nämä koostuvat mäntien ja sylinterien. Nämä voidaan luokitella eri ryhmiin niiden toiminnon. Sähkömoottori on laite, joka muuntaa sähköenergian mekaaniseksi energiaksi; laite muuntaa lämpöenergian mekaaniseksi energiaksi kutsutaan polttomoottoreissa. Samoin moottorin hyödyntämällä paineistettua nestettä kutsutaan kuin hydraulinen moottori.

MoottoriAlunperin 'moottori' oli toinen sana 'mover' eli asia joka liikkuu loput laitteen. 'Motor' eivät ole peräisin 'sähkömoottori.' Kauan sitten, moottorit olivat virtansa haavan jouset. Faraday laittaa sana 'sähköinen' edessä 'moottori' erottaa sen muista moottoreita tuolloin.

Esillä päivän moottori, jota kutsutaan sähkömoottori, on laite, joka muuntaa sähköenergian mekaaniseksi energiaksi. Sähkömoottori voidaan yleisesti luokitella kahteen luokkaan; AC moottori ja tasavirtamoottori. AC moottori ohjaa vaihtovirta ja DC moottori pyörittää DC sähköä. Molemmat voidaan edelleen jakaa erityyppisiä riippuen teho, hevosvoimaa, jne.

Yhteenveto:

1. Moottori muuntaa sähköenergian mekaaniseksi energiaksi, kun moottori muuntaa useita muita energiamuotoja mekaanisen energian.
2. Moottorissa on mekaaninen laite, joka käyttää polttoaineena luoda lähdön.
3. Sana 'moottori' käytetään yleensä viittaamaan edestakaisin moottorin (höyryä tai poltto-), kun taas 'moottori' käytetään yleensä viittaamaan pyörivään laitteeseen, kuten sähkömoottori.